Zavřít reklamu

Pokud někdo propaguje cizí značku a v soukromí používá iPhone, je to sice úsměvné, ale ne neobvyklé. Z minulosti známe například přešlap tenisty Davida Ferrera, který na Twitteru vychvaloval v rámci reklamy Samsung Galaxy S4 ze svého iPhonu. Jistě si též vzpomenete na Jaromíra Jágra, který jakožto ambasador společnosti Huawei pro český trh pobavil před lety okolí svou fotkou z posilovny, kde držel v ruce iPhone 6S.

Huawei má na podobné „problémy“ poměrně pech. Co se ale této čínské společnosti událo v prosinci, je skutečně k popukání. Na letišti ve Vancouveru byla zadržena a prohledána dcera zakladatele společnosti Huawei, což byla skutečnost, kterou zaznamenal i akciový trh. N se ale nestalo a Meng Wanzhou byla puštěna. Nyní přišel Bloombergs velice zajímavou informací. Po prohledání dcery zakladatele společnosti Huawei, jež je rovněž finanční ředitelkou společnosti, se zjistilo, že měla velice podivná „zavazadla“. Jednalo se o iPhone 7 Plus, MacBook Air a iPad Pro. S trochou nadsázky se tak dá říci, že pokud srdce tíhne ke kvalitě, musí jít stranou zřejmě i rodinné vazby. Budiž jí ke cti alespoň to, že v zavazadlech se nacházel i Huawei P20 Pro v designu automobilky Porsche, zřejmě „aby se neřeklo“.

K dokonalosti chyběly už jen Apple Watch:

Vezmeme-li v potaz, že v minulosti Huawei propustil dva své zaměstnance, jelikož napsali blahopřání k novému roku přes iPhone, představte si výraz zakladatele světového technologického giganta po zjištění, že jeho dcera – finanční ředitelka firmy – nosí v brašně takový arzenál od konkurence. Je to skutečně vtipné, ale humor nyní stranou. Je třeba říct, že společnost Huawei se během několika posledních let vyšplhala až na vrchol. Jeho současné vlajkové lodě P20 Pro a Mate 20 Pro jsou serverem Dxomark.com považovány za dva nejlépe fotografující smartphony na světě. Nedávno jsme též mohli zaznamenat ohebný smarphone z dílny této společnosti, který podle mnohých vypadá daleko lépe než Samsung Galaxy Fold. Někteří analytici také tvrdí, že na špatných prodejích loňských iPhonů se určitým dílem podepsala i tato společnost, neboť na čínském trhu jí Apple cenově zkrátka konkurovat nemůže.

huawei-fb

Dnes nejčtenější

.