Zavřít reklamu

Společnost Apple nově obohatila svůj web o novou stránku, nabízející zajímavý a detailní vhled do možností a schopností nových iPhonů. Stránka je přehledně uspořádána do dlaždic, z nichž každá obsahuje podrobné, srozumitelné vysvětlení dané funkce, doprovázené krátkým videem, fotografií a odkazem, vedoucím na stránku s příslušnými dokumenty podpory.

Stránka přináší uživatelům průřez nejzajímavějšími a nejužitečnějšími funkcemi moderních iPhonů, jako je voděodolnost, skupinový FaceTime, Memoji, Apple Pay, efekty v iMessage, ale také starší záležitosti jako AirDrop, funkce Nerušit, funkce Najít iPhone a řada dalších. Kromě významných funkcí, jako je třeba funkce Face ID, představuje nová stránka Applu také méně známá fakta, rady a tipy třeba pro pohodlnější psaní.

Jedná se o užitečnou stránku nejenom pro nové uživatele a čerstvé majitele iPhonů, ale také pro ty, kteří se chtějí o funkcích svého smartphonu dozvědět něco víc – najdete zde totiž také tipy pro pokročilejší uživatele. Dokumenty, vztahující se k jednotlivým funkcím, nejsou u Applu žádnou novinkou a v nabídce je jich opravdu požehnaně, Apple na ně ale dosud ze svého hlavního webu neodkazoval. Spolu se spuštěním webu Apple na svůj youtubový kanál nahrál také sérii patnáctisekundových videí, vyzdvihujících užitečné funkce iPhonu. České jablíčkáře však možná zarmoutí fakt, že je stránka „iPhone Can Do What?“ v angličtině.

iPhone Can Do What fb

Dnes nejčtenější

.