Zavřít reklamu

Apple se stále snaží vylepšovat své produkty i služby. Totéž platí i o Siri, na které chce Apple pracovat zřejmě o něco důkladněji, než tomu bylo doposud. Technologický gigant hledá člověka na pozici správce inženýrského programu, jenž má na starost zkušenosti uživatelů se Siri, které jsou sdíleny na sociálních sítích. Pokud tedy například na Twitteru od plic zahubujete na nějaký nedostatek Siri, možná si toho v budoucnu všimnou i zástupci Applu.

Na základě této zpětné vazby bude od týmu vyžadováno, aby poskytl doporučení softwarovým inženýrům, kteří se budou snažit Siri poupravovat. V inzerátu hledaná osoba bude mít rovněž za úkol komunikovat s ostatními marketingovými uskupeními, aby se předešlo případným nedorozuměním. Vedlejší odpovědností bude také kromě výše zmíněného poskytování doporučení softwarovým inženýrům s nimi i přímo spolupracovat, aby se zajistil úspěch marketingových kampaní, tiskových událostí, oznámení o produktech apod.

Předběhne Siri na našich jablečných zařízeních konečně konkurenci?:

Od hledaného zaměstnance se také budou představitelé Applu očekávat rychlé, pohotové a přesné reakce na náhlé problémy. Úkolem ovšem bude i tyto problémy vyhledávat a řešit je dřív, než se o nich dozví široká veřejnost. Jako příklad uveďme nedávný problém Applu se skupinovými hovory FaceTime, na který byl technologický gigant upozorňován více než týden před vypuknutím kauzy. Každopádně záměr Applu zlepšovat Siri je rozhodně vítaný. Už dlouho je totiž ve všemožných testech považována, byť nikoli zásadně, za zaostalou oproti konkurenční Alexe nebo Google Assistentu. Sepisujete už po přečtení těchto řádků své „sívíčko“?

siritranslate_Fb

Dnes nejčtenější

.