Zavřít reklamu

O přípravách originálních pořadů z dílny Applu, jejichž sledování bychom si měli užít na nové platformě, slýcháme poměrně často už od léta roku 2017. Apple sice ohledně svých plánů v tomto směru striktně mlčí, podle spousty úniků informací má ale domluvené vytvoření celé řady zajímavých snímků. Jak se však podle informací, které se podařily zjistit New York Post zdá, blížící se příchod služby doprovází i poměrně silné porodní bolesti. 

Zpravodajci výše zmíněného portálu vyzpovídali celou řadu producentů, kteří se mají na tvorbě obsahu pro Apple podílet, přičemž prakticky od všech slyšeli jednu jedinou odpověď a to tu, že s Applem je velmi obtížné pracovat. Jeho přední představitelé totiž údajně velmi často do tvorby pořadů různě zasahují a mění mnohá svá rozhodnutí, kvůli čemuž se jejich tvorba výrazně protahuje. Svůj podíl viny nese i prakticky nulová míra transparentnosti, kvůli které se na některých projektech pracuje hůře, než kdyby měli jejich tvůrci v tomto ohledu vše potřebné na takříkajíc na dosah ruky. 

Originální pořady z dílny Applu bychom si mohli brzy užívat třeba na podobné Apple TV:

Proč přední představitelé Applu v čele s Timem Cookem do práce producentů často zasahují zpravodajci zcela neobjasnili. Je však prakticky jasné, že má jejich chování spojitost s relativně přísnými kritérii pro pořady, která vylučují násilí, sexuální obsah či vulgarismy. Pokud se tedy v pořadech byť jen náznakem jeden z těchto prvků vyskytuje, je možné, že jej chtějí lidé z Applu ihned vymýtit. Chování Applu se však podle producentů podepisuje na samotné kvalitě obsahu. “Mnoho pořadů není tak dobrých, jak doufali, že budou,” nechal se slyšet jeden z producentů.

V tuto chvíli tak můžeme jen doufat, že producenti zbytečně malují čerta na zeď a i přes zmatky ze strany Applu budou veškeré chystané pořady vysoce kvalitní. Jasno bychom mohli mít v tomto ohledu již relativně brzy. Čím dál hlasitěji se totiž hovoří o tom, že si kalifornský gigant naplánoval na březen první letošní keynote, na které právě tuto službu představí. Pozvánky sice zatím nerozeslal, do konce měsíce je však pořád spousta času. Nechme se tak překvapit. 

tim-cook-sad-fb

Dnes nejčtenější

.