Zavřít reklamu

Ačkoliv v tuto chvíli ještě nevíme, kdy se dočkáme prvních originálních pořadů z dílny Applu na našich obrazovkách, čas od času se objeví alespoň zpráva o tom, na jaké pořady se můžeme těšit. Jablečná společnost totiž ve svých snahách v žádném případě nepolevuje a měsíc co měsíc získává další zajímavá díla, která bude v budoucnu svým divákům servírovat. A jak se zdá, nyní se jí podařila ulovit opravdu velká ryba.

Říká vám něco jméno Isaac Asimov či jeho knižní série Nadace? Věřím, že ano. Jedná se totiž o jednu z nejznámějších epických sci-fi ság pojednávajících o budoucnosti. Ačkoliv ji začal Asimov psát zhruba v polovině minulého století, je celá sága opravdu velmi nadčasová, plná zvratů a hlavně velice dlouhá. A právě adaptaci této ságy by měl podle nových zpráv Apple natočit.

Na podobné Apple TV bychom si mohli originální pořady v budoucnu přehrávat:

V tuto chvíli sice není o tomto pořadu známo téměř nic, za jeho kormidlo by se však prý měli postavit producenti David S. Goyer a Josh Friedman. Zatímco první jmenovaný pracoval dříve na trhácích jako Temný rytíř či Ghost Rider, druhý jmenovaný má zásluhy například pod řežbou Terminátor: Příběh Sáry Connorové či Smaragdové město. 

Bude velmi zajímavé sledovat, jak si Apple s celou ságou poradí. Jedná se totiž o opravdu velmi zajímavé dílo, které může při troše štěstí a kvalitním zpracování doslova pobláznit svět. Ostatně, ne nadarmo je toto dílo označováno za jednu z nejlepších sci-fi ság světa. Už v tuto chvíli je tedy jasné, že pro lepší podklad pro seriál Apple sáhnout snad ani nemohl. Snad se tedy zadaří.

foundationtrilogy1

Zdroj: deadline 

Dnes nejčtenější

.