Zavřít reklamu

O spoluzakladateli Applu Stevu Wozniakovi je všeobecně známo, že je i po svém odchodu z Applu obrovským fanouškem jeho produktů. Ostatně, ještě před pár lety byste jej dle jeho slov vždy v září potkali stojícího před Apple Storem mezi dalšími fanoušky čekajícími na spuštění prodejů nových iPhonů, přestože mu stačilo s trochou nadsázky lusknout prstem a telefon by obdržel s předstihem. Pokud si však myslíte, že Woz upřednostňuje Apple naprosto nadevše a ve všech směrech, pletli byste se. 

V nedávném rozhovoru pro agenturu Bloomberg prozradil Steve krom toho, že touží po skládacím smartphonu z dílny Applu i pár poměrně zajímavých detailů o Apple TV – tedy produktu, který je dle mnohých uživatelů poměrně nedoceněný. Steve však zastává názor zcela opačný, jelikož je dle jeho slov od Apple TV čeká zkrátka něco víc, než nyní nabízí. Co přesně by u ní rád viděl sice neprozradil, zato se však pochlubil tím, že doma raději využívá televizní smart box od Roku. Ani u něj však bohužel neprozradil, co mu nabízí oproti Apple TV navíc, že je pro něj přijatelnější. Nicméně v závěru části věnované Apple TV Woz dodal, že věří Applu i v tomto ohledu a myslí si, že i toto odvětví v budoucnu rozkvete. 

Otevřenost Wozniaka není v tomto ohledu ničím zcela překvapivým. V minulých měsících totiž nešel pro ostrá slova na účet Applu nikdy příliš daleko, což mu však ve výsledku bylo mnohými fanoušky jablečné společnosti vyčítáno. V Applu totiž už nepůsobí řadu let a veškerá jeho prohlášení jsou tak mnohými brána jen jako jakési výkřiky do prázdna někoho, koho se dění ve společnosti vůbec netýká. Přesto je ale poměrně zajímavé sledovat, jak tohoto technologického giganta vnímá jeden z jeho otců zakladatelů. Tento titul už mu totiž nikdo nikdy neodpáře. 

apple tv 4k fb

Dnes nejčtenější

.