Zavřít reklamu

Jestli je něco v očích fanoušků Applu vnímáno již řadu měsíců jako velké zklamání, je to bezpochyby absence bezdrátové nabíječky AirPower a nového nabíjecího pouzdra pro AirPods na pultech obchodů. Od představení těchto produktů totiž brzy uplyne již rok a půl, avšak jejich příchod je stále nejasný. Poměrně úsměvné přitom je, že v roce 2017 “představil” Apple i další produkt, na který stále čekáme a to dokonce ještě před AirPower a nabíjecím pouzdrem. 

Když v červnu 2017 na WWDC Apple s velkou slávou představoval iOS 11, řeč samozřejmě přišla i na AirPlay 2 – tedy zjednodušeně řečeno rozšíření stávajícího AirPlay, které nabídne další zajímavé možnosti pro přehrávání hudby. V závěru představování této novinky za sebou Craig Federighi, který je měl na starost, promítl seznam výrobců, kteří již brzy podporu AirPlay 2 nabídnou. A právě mezi nimi se objevilo i logo Beats. Od té doby však již uplynul zhruba rok a tři čtvrtě a žádný reproduktor od Beats s podporou AirPlay 2 v nabídce Applu stále není. Konkurence v čele se Sonos či Bose však již tuto vychytávku nabízí, stejně jako jablečný HomePod. 

Beats-AirPlay-2-1

Nabízí se otázka, co se s Beats pod křídly Applu vlastně děje. V poslední době jsme se totiž žádných nových produktů nedočkali a podle analytiků zřejmě ani nedočkáme. Čas od času se sice Apple vytasí s novou barevnou variantou těch či oněch sluchátek, po stránce vnitřních komponentů ale na valnou většinu z nich roky nesáhl, za což je mnohými fanoušky této značky kritizován. V minulém roce se sice poměrně hlasitě šuškalo o tom, že Apple chystá novou generaci HomePodu, kterou bude prodávat právě pod hlavičkou Beats, od tohoto záměru však dle dostupných informací nakonec nejspíš sešlo. Právě tento reproduktor ale mohl funkcí AirPlay 2 disponovat. 

Nechme se tedy překvapit, zda se Apple v následujících měsících s novým reproduktorem od Beats, který bude AirPlay 2 disponovat, vytasí či nikoliv. Vzhledem k tomu, kolik za nákup této společnosti před lety zaplatil, se však zdá o poznání pravděpodobnější spíše první varianta. Nechat jí upadnout v zapomnění totiž chtít rozhodně nebude. 

Beats Pill+

Dnes nejčtenější

.