Zavřít reklamu

Dokument jablečné společnosti, který se zabývá podporou externích grafických karet, se dnes dočkal aktualizace. Do seznamu podporovaných externích grafických karet přibylo nové řešení od společnosti Sonnet, konkrétně Sonnet RX 560 eGFX Breakway. Jedná se o první RX 560, která se v seznamu nachází. Dohromady se tedy v seznamu podporovaných karet nachází tři grafická řešení:

  • Blackmagic eGPU and Blackmagic eGPU Pro
  • Sonnet Radeon RX 570 eGFX Breakaway Puck
  • Sonnet Radeon RX 560 eGFX Breakaway Puck

Sonnet Radeon RX 560 eGFX Breakaway:

Externí grafická karta RX 560 byla zařazena mezi podporované už v beta verzi macOS 10.13.4, avšak do podpůrného dokumentu nebyla přidána. Dnes však konečně došlo ke změně a grafické řešení od Sonnetu disponující kartou RX 560 už se na stránce nachází, což potvrzuje oficiální podporu. Pokud byste si chtěli Sonnet RX 560 eGFX Breakway pořídit, tak tak můžete učinit na Amazonu za 399 dolarů.

Pokud máte o externí grafickou kartu s RX 560 zájem, tak byste měli vědět ještě o jedné skutečnosti. Pokud byste si chtěli skrze externí grafickou kartu RX 560 a k ní připojený monitor třetí strany pustit obsah z iTunes, který je chráněný technologií HDCP, tak si jej neužijete. Obsah chráněný technologií HDCP totiž není na monitorech třetích stran podporovaný. Jediné displeje, na kterých si tento obsah můžete spustit, jsou displeje MacBooku Pro, MacBooku Air a iMacu.

mac mini fb

Dnes nejčtenější

.