Zavřít reklamu

Pokud máte rádi hororové hry, zřejmě vám jméno Benjamin Rivers nebude díky jeho dílu Home – Unique Horror Adventure cizí. Tato hra sice sice již v roce 2013, avšak stále jí mnozí hráči označují za jednu z nejlepších svého druhu v App Storu. Benjamin se po jejím vydání od mobilních her přesunul ke konzolím a počítačům, avšak nyní se vrací zpět na mobilní zařízení s oznamujícím trailerem na titul Worse Than Death.

Hra by měla být strašidelným emocionálním thrillerem o shledání bývalých spolužaček, které se pořádně zvrtne. Hrát budeme za 28letou Holly, která je velmi inteligentní a vrací se domů, aby se postavila své minulosti. Během hraní bude bojovat o život, ale také bude dělat vše pro to, aby zachránila svou nejlepší kamarádku před tím, co se je obě snaží zabít. Benjamin Rivers sám titul přirovnává například k seriálu Akta X a při zhlédnutí traileru si nemůžeme nevšimnou podobnosti s jeho povedeným titulem Home. Grafická stylizace v pixelartové grafice je velmi podobná a je zde cítit autorův rukopis. Zajímavé je, že všechny ilustrace jsou vytvořeny pomocí iPadu Pro.

Hratelnost bude spočívat v prozkoumávání okolí, sbírání předmětů, řešení logických hádanek a samozřejmě i útěku, schovávání se a boji o holý život. Podobných her, které by byly opravdu povedené, je na iOS po hříchu málo, takže se už teď na vydání Worse Than Death velmi těšíme. Bohužel místo data vydání jsme si mohli přečíst pouze „Coming Soon“, tak snad tedy opravdu brzy. Kromě iOS se hry dočkají také hráči na Nintendu Switch, PlayStationu 4 a PC.

worse than death fb

Dnes nejčtenější

.