Zavřít reklamu

Human: Fall Flat je jedna z nejzábavnějších her, které jsme se za poslední roky dočkali na počítače a herní konzole. A tato kooperativní hra založená na správném využívání fyzikálních zákonů se dostane i na mobilní zařízení s operačními systémy iOS a Android.

Titul Human: Fall Flat má na svědomí vývojářské studio No Brakes Games, které jej nejprve vydalo na PC. Hráči si ho rychle oblíbili a i díky tomu později zamířil na konzole PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch a nyní se chystá na mobilní zařízení. Jedná se o 3D plošinovku, ve které řešíte mnoho logických fyzikálních hádanek. Ty musíte v každém levelu vyřešit, abyste se mohli posunout vpřed.

Například může jít o střílení z katapultu, abyste rozbili zeď hradu, který vám stojí v cestě. Nebo o posouvání vlaků, vytváření plošin, které musíte přejít či například využívání kladek. Zkrátka úkolů na vás čeká celá řada. Nejzajímavější na celé hře je její ovládání. Vy máte totiž na starost kromě chození panáčka i ovládání obou jeho rukou, každé zvlášť. Určitě si dokážete představit, jaké všemožné vtipné momenty kvůli tomu vznikají. Celý titul si můžete užít sami, ale mnohonásobně větší zábavy se dočkáte při kooperativním hraní s kamarádem. A to jak na jednom zařízení, tak online.

Mobilní verze bude upravena tak, aby její ovládání na dotykovém displeji bylo co nejpohodlnější. Co se týče podpory online hraní, zatím není jisté, zda ji bude i tato verze obsahovat. A také neznáme budoucí cenu hry. Co však víme, je název studia, které má na starost připravení portu konzolové verze. Jde o Codeglue, kteří již dříve portovali povedenou Terrarii. Doufejme tedy, že se brzy dočkáme více podrobností včetně data vydání.

human fall flat fb

Dnes nejčtenější

.