Zavřít reklamu

Apple koupil dle čerstvých informací marketingový startup DataTiger. Ačkoliv kalifornský gigant novou akvizici nikterak nekomentoval, dokumenty regulačních úřadů z prosince 2018 potvrzují, že společnost DataTiger je nyní kompletně vlastněna Applem.

Startup DataTiger se snaží dát veškerá vaše data z podnikání dohromady tak, aby ve výsledku spolu nějak fungovaly a maximalizovaly marketingový dosah spolu se ziskem. S využitím jejich softwaru by mělo dojít k co nejrychlejšímu a nejjednoduššímu způsobu zpeněžnění. Jejich aplikace je dokonce přístupná online, kde posléze zákazníkům stačí pouze nahrát svá data a zkrátka o nic se nestarat, jelikož jejich data jsou bezpečně uložena na cloudovém úložišti. Druhou možností je zprovoznit DataTiger přímo v kanceláři nebo doma. Tímto krokem si zákazník může dovolit daleko větší úpravy plánu, kdy za pomocí vývojářského API v kombinaci s open-source front-end komponenty vytvoří přesně to pravé ořechové přímo pro něj. Díky aplikaci DataTiger by se taktéž mělo zajistit detailnější zasílání zpráv samotným zákazníkům například o materiálu a dokonce by měly být zpřístupněny také push notifikace.

Koncept iPhone XI od ConceptsiPhone:

Společnost je v současné době vskutku malá. Jejich jediná londýnská pobočka dle Linkedinu zaměstnává 2 až 10 zaměstnanců a byla založena teprve v roce 2017. Pro Apple to tím pádem nemohla být vůbec velká investice, jestliže se jedná o zatím tak malou firmu. Těžko však v tuto chvíli říci, co přesně by mohl Apple s DataTigerem zamýšlet do budoucna.

apple-akvizice-datatiger-fb

Dnes nejčtenější

.