Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Image Resizer – Resize Photos

Image Resizer – Resize Photos je jednoduchý nástroj pro úpravu velikosti fotografií. Můžete upravit celou složku fotek naráz a to pomocí několika málo kliknutí. K dispozici jsou i další užitečné nástroje.

[appbox appstore id1188274404 oldprice=“59 Kč“]

LibreOffice Vanilla

LibreOffice Vanilla je soubor kancelářských aplikací Writer, Calc, Impress, Draw, Base a Math. Zvládnete s nimi editovat a vytvářet texty, tabulky, prezentace, databáze a dále kreslení a matematiku. Tento balík sice můžete sehnat i zdarma, ale jeho zakoupením jednak podpoříte tvůrce, ale také si zajistíte pravidelné a automatické updaty.

[appbox appstore id921923693 oldprice=“399 Kč“]

Bridge Constructor

Bridge Constructor je ve slevě pro iOS, ale také pro macOS. V této hře máte za úkol stavět mosty. Vždy musíte dodržet předem stanovený rozpočet, ale také postavit most dostatečně stabilní, aby se nezřítil při projetí prvního vozidla.

[appbox appstore id579589034 oldprice=“249 Kč“]

Bridge Constructor Portal

A pokud vám stavění mostů samotné přijde nudné, zkuste přidat ještě portály ze hry Portal od Valve a o zábavu je postaráno. Opět budete stavět různé konstrukce, ale do toho ještě musíte zapojit své mozkové závity a počítat s portály a dalšími objekty z této známé hry.

[appbox appstore id1316061122 oldprice=“299 Kč“]

Steam

ASTRONEER

Survival Sci-Fi ASTRONEER je zajímavé především svou osobitou stylizací a rozmanitým otevřeným světem. Budete prozkoumávat a měnit k obrazu svému vzdálené světy, což může lehce připomínat například No Man´s Sky.

[appbox steam simple 361420 oldprice=“27.99 €“]

Eastshade

Easthade je opravdu nezvyklou hrou. Stanete se v ní malířem, který vytváří nádherné obrazy, které poté směňuje a prodává. Herní náplní však není kreslení samotné, spíše si budete užívat poklidnou a relaxující atmosféru celého titulu.

[appbox steam simple 715560 oldprice=“29.99 €“]

macbook fb (2)

Dnes nejčtenější

.