Zavřít reklamu

Športové tituly predstavujú lákadlo pre každého zanieteného hráča, ktorý si chce virtuálne užiť pôsobenie v tých najslávnejších kluboch sveta naprieč všetkými rôznymi klubmi. Výnimkou nie sú ani mobilné zariadenia, na ktorých sme sa už neraz dočkali fantastického zážitku v podobe optimalizácie známeho športového titulu. V tomto súdku nesmieme zabúdať na futbalové spracovania, ktoré zastupujú velikáni FIFA a jej konkurent PES alebo ak chcete – Pro Evolution Soccer. Práve posledný diel vo forme PES 2019 sa dočkal výrazného upgradu, ktorý na obrazovky mobilných telefónov prináša celý rád vítaných možností a doplnkov. Výraznou zmenou prejde celkové grafické spracovanie a herný engine Unreal 3, ktorý vystrieda nástupca Unreal Engine 4. Tvorcovia sľubujú viditeľné grafické zlepšenie, ktoré ešte viac umocní zážitok pre každého futbalového nadšenca.

Update vychádza v rámci tvorcov zo štúdia Konami, ktorí sa snažia ťahať značku PES najviac, ako sa len dá. Franchise by sa tak v budúcich rokoch mohol ešte viac priblížiť k svojmu o niečo úspešnejšiemu náprotivku, ktorý stvárňuje spomínaná FIFA. Jedným z najväčších problémov v tomto preťahovaní sa o nadvládu je samozrejme licencovanie, ktoré vyhráva Electronic Arts so svojím počinom. PES však sľubuje viac obsahu, pričom tieto slová chce splniť hneď s prínosom nového updatu. V ňom sa dočkáme celkovo 12 nových líg, z ktorých možno spomenúť anglickú Premier League a španielsku La Ligu.

V nadchádzajúcom období by sme sa mali dočkať ešte väčšieho množstva herného obsahu, ktorý bude zahŕňať onlinové možnosti pre viacerých hráčov, ale aj sympatický dodatok v podobe viacerých hráčskych legiend. je však viac než nepravdepodobné, že sa v tomto okruhu podarí hre Pro Evolution Soccer prekonať legendárnu FIFU. PES 2019 však určite stojí za skúšku, nakoľko sa jedná o jeden z najlepších herných titulov, ktoré sú dostupné na platforme iOS. Neváhajte a pustite sa do športovej akcie aj vy!

  • Hra Pro Evolution Soccer 2019 je dostupná v App Store pre zariadenia s iOS úplne zadarmo

[appbox appstore id1117270703]

PES

Dnes nejčtenější

.