Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Multiple PDF Merge – Combine PDF Files

S touto aplikací spojíte jakýkoliv počet PDF souborů do jednoho. Vše je velmi snadné a celý proces zabere jen pár kliknutí.

[appbox appstore id1222612580 oldprice=“199 Kč“]

PopClip

PopClip je užitečný nástroj, díky kterému se vždy po vybrání textu myší zobrazí nabídka možností. Ihned tak budete moci text zkopírovat, vyjmout, vyhledat na internetu a mnoho dalšího. Dohromady si můžete vybrat z více než 100 možností, které se vám po vybrání textu objeví. Mezi nimi je například text vložit do Tweetu, přeložení a další užitečné funkce.

[appbox appstore id445189367 oldprice=“299 Kč“]

SnippetsLab

Se SnippetsLab si vytvoříte vlastní části kódu a budete tak mít svou vlastní knihovnu, ze které můžete jednotlivé částí kódu jednoduše používat. Vybrat si můžete ze 13 témat a aplikace podporuje více než 420 jazyků.

[appbox appstore id1006087419 oldprice=“299 Kč“]

Steam

The Elder Scrolls Online

Ponořte se do obrovského světa The Elder Scrolls v této online variantě oblíbeného RPG od Bethesdy. Čeká vás obrovské množství questů, veliký svět, dungeony a zajímavé souboje.

[appbox steam simple 306130 oldprice=“19.99 €“]

Regions Of Ruin

Retro 2D RPG Regions Of Ruin nabízí možnost vybudovat vlastní vesnici a s hrdinou prozkoumávat otevřený svět. Klasické levelování a strom schopností se bude líbit milovníkům klasických RPG, kromě toho titul nabízí i zajímavou hlavní dějovou linku.

[appbox steam simple 680360 oldprice=“11.99 €“]

Creepy Road

Arkáda Creepy Road zaujme především svou stylizovanou grafikou a celkově pojetím. S hlavním hrdinou se totiž postavíte stovkám nepřátel z řad naštvaných zvířátek. Pokud hledáte oddechovku na pár minut, Creepy Road je dobrou volbou.

[appbox steam simple 735500 oldprice=“9.99 €“]

macbook fb

Dnes nejčtenější

.