Zavřít reklamu

Bohužel, i Apple není úplně bezchybný a občas se v jeho systému objeví chyba. Někdy se jedná o klasickou chybu, kterou vyřešíte jednoduše pomocí restartování zařízení, avšak například při špatně provedené aktualizaci může dojít k situaci, kdy se váš iPhone či iPad už jednoduše nezapne. Existuje mnoho dalších případů, kdy se váš iPhone už nemusí zapnout. Někdy se chyba projeví tak, že se iPhone zasekne na Apple logu, někdy je to například černá či bílá obrazovka a jindy se například zasekne v režimu obnovení iOS.

Se všemi těmito problémy vám samozřejmě může pomoci iTunes, avšak v případě, že iTunes použijete, tak přijdete o všechna data. Tohoto se rozhodla využít společnost iSkysoft, která nabízí program iSkysoft Toolbox – Repair, pomocí kterého můžete vaše zařízení obnovit bez ztráty dat.

Rychlost

Nástroj iSkysoft Toolbox – Repair tedy můžete použít tehdy, kdy se vaše iOS zařízení nechce zapnout. Jedná se o jednoduchý a intuitivní program, který dokáže vaše zařízení oživit během několika minut. Vše, co musíte udělat, je připojit k počítači vaše zařízení a následovat instrukce, které se zobrazí v programu. Jednoduše tak můžete vaše zařízení opravit pomocí několika málo kliknutí.

repair-pic1

Nepřijdete o žádná data

To nejlepší na programu iSkysoft Toolbox – Repair je, že oproti iTunes nepřijdete o žádná data. iTunes je sice oficiálním programem od Applu, avšak vaše zařízení dokáže v případě problému obnovit pouze tak, že přijdete o všechna data. V případě iSkysoft Toolbox – Repair tomu ale tak není – tento program se totiž vždy pokusí o takovou obnovu zařízení, při které nepřijdete ani o jedinou fotografii.

repair-pic2

Jak opravit chybu iPhone 4013?

Příkladovou chybou, se kterou se u nefunkčního iPhonu můžete setkat, je chyba iPhone Error 4013. Pojďme se tedy společně podívat na to, jak tento konkrétní problém s pomocí softwaru iSkysoft Toolbox – Repair jednoduše vyřešit. Nejprve je samozřejmě nutné, abychom si stáhli a nainstalovali software iSkysoft Toolbox. Před samotným spuštěním připojíme k našemu zařízení iPhone pomocí datového kabelu. Poté aplikaci můžeme spustit. Z okna, které se zobrazí, vybereme možnost Repair. Poté dojde k automatické detekci vašeho zařízení a vyplní se všechny potřebné okénka, avšak pro klid duše je raději ještě překontrolujte. Program musí stáhnout nejnovější firmware (tzn. iOS ) pro vaše zařízení. Pokud je vše v pořádku, tak klikneme na tlačítko Download. Jakmile se stahování ukončí, tak nastává druhá část, a to samotná oprava zařízení, která se spustí automaticky. Po několika minutách by se mělo objevit oznámení, ve kterém stojí, že je váš iPhone úspěšně opraven.

Další možnosti

Pokud ani po postupu uvedeném výše chyba nezmizela, tak jsou zde další možnosti, které můžete provést. Nejprve bych určitě začal aktualizací operačního systému vašeho počítače, tzn. ujistěte se, že váš Windows či macOS běží na nejnovější verzi. Taktéž se ujistěte, že máte nainstalovanou nejnovější verzi programu iTunes. Pokud ani tohle nepomůže, tak budete s největší pravděpodobností nuceni váš iPhone uvést do továrního nastavení.

Závěr

Pokud jsou data na vašem iPhonu opravdu cenná a za žádnou cenu o ně nechcete přijít ani tehdy, kdy se váš iPhone pokazí, tak jste právě narazili na program, který hledáte. iSkysoft Toolbox – Repair je nástroj, pomocí kterého můžete jednoduše, rychle a hlavně bez ztráty dat oživit váš iPhone či iPad. Používání aplikace je velice jednoduché a rozhodně si s ní poradíte i tehdy, pokud jste úplný začátečník. Na úplný závěr ještě doplním, že iSkysoft Toolbox – Repair podporuje i nejnovější zařízení, tzn. iPhone XS, XS Max, XR a samozřejmě i nejnovější iPad Pro 2018. Podpora starších zařízení je samozřejmostí. iSkySoft Toolbox – Repair je k dispozici jak pro operační systém Windows, tak pro macOS.

K dispozici je trial verze, díky které si můžete program „osahat“, a pokud se vám bude líbit, tak si jej můžete ve třech různých balíčcích zakoupit. První balíček obsahuje licenci na rok a vyjde vás na $69.95. Obsahem druhého balíčku je doživotní licence za $79.95. A pokud chcete využít opravdu všech nástrojů, tak si můžete zakoupit kompletní balíček softwaru iSkysoft Toolbox, ve kterém se nachází dohromady 7 programů. Tento balíček vás vyjde na $139.95.

iskysoft_repair_Fb

Dnes nejčtenější

.