Zavřít reklamu

Žijeme v době, kdy si musíme svůj majetek bedlivě hlídat. Někdy stačí opravdu jen málo a během několika sekund můžeme přijít o nejcennější věci, které máme. Abychom však nemuseli být celý život v pozoru a sledovat, co se kde mihne, můžeme využít například kamerového systému. Jeden takový systém můžeme použít i společně s NAS stanicí od Synology. Ta totiž nabízí aplikaci Surveillance Station, díky které můžete jednoduše ochránit svůj domov či pracoviště, a to klidně z druhé strany zeměkoule pomocí aplikace ve vašem iPhonu. Surveillance Station nabízí naprosto jednoduchou a intuitivní možnost, jak sledovat a spravovat kamerový systém, díky kterému můžete ochránit svůj majetek. A pokud nemáte k dispozici kamerový systém za desítky tisíc korun, tak nezoufejte – jako kameru můžete využít klidně i váš starý iPhone.

Proč byste si měli vybrat zrovna Synology Surveillance Station?

Surveillance Station je aplikace, která vznikla pod křídly společnosti Synology. Jak už má Synology ve zvyku, ovládání aplikace je naprosto intuitivní a zvládne je tak naprosto každý. Díky balíčku Surveillance Station můžete například v reálném čase sledovat videa z více kamer a zároveň můžete tyto kamery nastavit tak, aby vás upozornily, pokud zachytí podezřelé chování. Samozřejmostí je také nahrávání a následné zpětné přehrání záznamu. Surveillance Station je kompatibilní s protokolem ONVIF a nabízí podporu více než 6600 IP kamer, které jsou na trhu k dispozici. Velice zajímavé dle mého názoru je, že společně s balíčkem Surveillance Station můžete naplno využívat veškeré speciální funkce kamer, či například ovladače dveří.

Pokud se přesuneme do systému, narazíme tu na snadnou správu sledovacího systému. Nastavit můžete různů oprávnění, pravidla, upozornění a řadu dalších pokročilých funkcí. Aplikace Surveillance Station navíc pomocí aplikace podporuje i mobilní telefony. Je tedy naprosto jedno, jestli jste na druhé straně planety – i na vašem iPhonu či Androidu si můžete zobrazit živý přenos z vašich kamer.

surv_station_hlavni

Surveillance Station 8.2

Jak už jste určitě z předešlých odstavců poznali, Surveillance Station je jakýsi „operační systém“, který se stará o správnou funkci všech vašich bezpečnostních kamer. Surveillance Station přináší naprostou revoluci v používání bezpečnostních systémů. Pokud chcete využít funkce, jako jsou například duální ověření, chytrý časosběr, či jiné, je pro vás Surveillance Station od Synology zlatým dolem. K dispozici je také mobilní aplikace DS cam, díky které můžete mít přehled o vašich kamerách i z mobilního telefonu, a to kdekoliv na planetě.

surv_station_banner_jpg

Řešení pomocí Surveillance Station

Pokud byste se pro Surveillance Station od Synology rozhodli, je prvně nutné si vybrat, pro jakou oblast chcete tuto aplikaci využívat. Synology své produkty rozdělilo do tří skupin. První z nich jsou monitorovací systémy pro malé podniky, kdy vám stačí jednodušší NAS server, například DS119j, který máme momentálně v redakci a testujeme jej. Pokud vlastníte středně velkou firmu (například nějaký menší obchod), už budete muset sáhnout po výkonnějším zařízení z nabídky Synology. Třetí skupina nabízí zabezpečení pro velké podniky, jako jsou například obchodní galerie apod.

Pro využití služeb Synology se rozhodly i jedny z největších firem. Pokud stále o Surveillance Station od Synology pochybujete, můžou vám být inspirací například firmy jako Audi, Henkel, FC Barcelona, BlueSky a nespočet dalších, které se rozhodly právě pro Surveillance Station od Synology. Všechny firmy si tento balíček velice pochvalují a zmiňují, že jedině se Synology ví, kde přesně se nachází jejich data a zároveň také rozjímají nad jednoduchostí a intuitivností celého systému.

synology_zakaznici

DS cam na iOS

DS cam je aplikace pro váš iPhone či Andorid, díky které můžete používat vaše bezpečnostní zařízení přímo z telefonu. Aplikace DS cam se nese ve stejném duchu, jako všechny ostatní aplikace od Synology. Vše je naprosto jednoduché a intuitivní a ke správnému nastavení aplikace vám stačí doopravdy jen pár málo kroků. Po spuštění aplikace se pouze stačí připojit k vaší stanici Synology. Ihned poté můžete začít ovládat vaše kamery v reálném čase. K dispozici jsou také pokročilé filtry, které vám usnadní vyhledávání konkrétní události v rozsáhlých záznamech.

Závěr

Pokud hledáte bezpečnostní řešení pro váš podnik, domácnost, či pracovnu, Surveillance Station od Synology je pro vás tím pravým ořechovým. Jednoduché ovládání si jednoduše zamilujete a zároveň můžete využít mobilní aplikace, díky které můžete vaše kamery ovládat prakticky odkudkoliv. Pokud i nadále pochybujete, tak vás o kvalitách této aplikace musí přesvědčit fakt, že Surveillance Station používají i jedny z největších společností světa – počínaje Audi, přes Henkel, až po fotbalový tým FC Barcelona. Tak na co ještě čekáte? Ideální stanici pro správu bezpečnostních kamer si můžete vybrat pomocí odkazu níže.

Trénink od Synology

Pokud chcete ze Synology NAS vytěžit maximum, právě teď jsou pro vás připravené online kurzy v českém jazyce. Za 4 hodiny se dozvíte, co všechno toto zařízení dokáže. Během kurzu můžete pokládat otázky a nastavit si tak svůj privátní cloud podle sebe. Stačí se přihlásit na nejbližší volný termín. Klikněte na http://sy.to/treningysynology.

surv_station_fb

Dnes nejčtenější

.