Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

ScreenPointer

ScreenPointer změní kurzor v ukazovátko. Dohromady si můžete vybrat z 11 variant od klasického až po různé zvláštnosti typu zaměřovače ze zbraně a podobně. Jeden z ukazatelů zvýrazní danou část obrazovky a může být velmi užitečný například během prezentování.

[appbox appstore id1368204906 oldprice=“89 Kč“]

Bitcoin Taskbar

Bitcoin Taskbar přidá do stavového řádku v horní části displeje ikonku s aktuálním kurzem bitcoinu. Hodnota může být zobrazena ve vztahu k dalším kryptoměnám či k některé standardní měně.

[appbox appstore id738878241 oldprice=“29 Kč“]

DiRT Rally

Fanoušci rally aktuálně nemají moc kvalitních titulů, ze kterých mohou vybírat. DiRT Rally je momentálně asi nejkvalitnější hrou z tohoto prostředí. Nabízí velké možnosti nastavení, takže si ji užijí občasní hráči, tak i ti, kteří hledají pořádnou simulaci.

[appbox appstore id1076935807 oldprice=“799 Kč“]

Steam

Press X to Not Die

Press X to Not Die není tolik hrou, jako spíše filmem, do kterého vstupujete svými rozhodnutími. Celá záležitost je velmi vtipná a pokud ji „hrajete“ s kamarády, užijete si ji ještě více. Avšak na konec se dostanete za zhruba půl hodiny, což je však stále slušné, vezmeme-li v potaz aktuální cenu.

[appbox steam simple 402330 oldprice=“2.99 €“]

Rise to Ruins

Postavte svou vesnici a snažte se přežít, to je hlavním úkolem v titulu Rise to Ruins. Musíte se starat o přísun materiálů, vyzbrojení vesnice a zkrátka přežít nájezdy nepřátel. Čeká vás spousta map, takže nuda se rozhodně brzy nedostaví.

[appbox steam simple 328080 oldprice=“9.99 €“]

Computer Tycoon

V Computer Tycoon si založíte vlastní počítačovou firmu v 70. letech. Vašim úkolem je vyhrát technologický závod do roku 2034. Musíte vytvořit nejlepší hardware i operační systém, ale starat se budete také například o marketing. Zkrátka jde o klasickou strategii, kterou má na svědomí jediný člověk.

[appbox steam simple 686680 oldprice=“14.99 €“]

macbook fb (2)

Dnes nejčtenější

.