Zavřít reklamu

Jste milovníky herce Ruperta Grinta, který se do povědomí diváků zapsal především svou nezapomenutelnou rolí Rona Weasleyho z filmu Harry Potter? Pak vás následující řádky naprosto nadchnou. Podle čerstvých informací by se měl totiž právě tento herec objevit v jednom z chystaných originálních pořadů Applu.

Pořad, ve kterém by si měl Grint zahrát, má pod taktovkou scénárista, producent a režisér M. Night Shyamalan, který se podepsal například pod filmy Šestý smysl či Poslední vládce větru. Název pořadu sice zatím známý není, mělo by se však jednat o desetidílný psychologický thriller, přičemž jedna epizoda by měla mít zhruba 30 minut. Po boku Grinta, který má údajně hrát jen jednu z menších rolí, se ve snímku objeví i Lauren Ambrose či Nell Tiger Free.

Pořady od Applu si budeme moci vychutnat třeba přes Apple TV:

Kdy se pořadů dočkáme?

Přestože Apple tvorbu svých originálních pořadů nikterak nekomentuje, podle dostupných informací bychom se měli prvních vlaštovek z jeho dílny dočkat už na začátku příštího roku. Dostupné by měly být zdarma přes aplikaci TV, která sice není zatím v našich končinách dostupná, nicméně se pro ní má chystat velký upgrade, který jí zpřístupní prakticky pro celý svět. Pořady Applu by měly být zprvu dostupné pouze pro USA, ale na rozšíření za hranice by neměli uživatelé čekat příliš dlouho. 

ron fb

Dnes nejčtenější

.