Zavřít reklamu

Období prezentované jako svátky klidu a míru již pomalu klepe na dveře a od Štědrého dne nás dělí pouhé tři týdny. Spousta z nás již moc dobře ví, že nechávat dárky na poslední chvíli se doopravdy nevyplatí a zavčas bychom tento „problém“ měli vyřešit. Přeci jen, čím dřív si jej odškrtneme z našeho vánočního seznamu úkolů, tím klidnější přípravy na Vánoce budou. V tomto článku vám přinášíme 10 tipů, které by vám mohly vaše tápání usnadnit.

Apple Pencil – Tužky nepatří jen na papír

Pokud ve svém okolí máte aktivního uživatele iPadu, tento dárek pro něj bude jako dělaný. Nejen že usnadní celkovou práci, ale taktéž může podpořit určitou tvůrčí činnost. Apple Pencil je připojitelná pomocí rozhraní Bluetooth a v aktivním provozu vydrží až 12 hodin. Koupit jí můžete zde.

Magic Keyboard – Pište stylově

Kdo by neznal Magic Keyboard. Jedná se o stylovou bezdrátovou klávesnici, která je určena pro jablečné počítače. S Macem se propojí pomocí rozhraní Bluetooth, přičemž díky systému macOS vás nečeká ani jakékoliv nastavování. Baterie je silnou dominantou klávesnice, jelikož při plném nabití vydrží až měsíc aktivního užívání. Klávesnice poskytne mimořádně přesné a pohodlné psaní a pracovat s ní je zkrátka radost. Dárek bychom doporučili pro každého, kdo vykonává veškerou práci na jeho Macu. K objednání je zde.

LaCie Porsche Design Mobile 2TB HDD – Slazen s vaším Macem

Dopřejte svým bližním více prostoru pro jejich práci a zábavu. Tento 2 TB externí disk je dokonalou volbou pro každého majitele MacBooku, jelikož se se svými designovými prvky dokonale ladí. Disk je tvořen pevným hliníkovým tělem a je vybaven standardem typu USB 3.0, tudíž jeho rychlost obdarovaného určitě nezklame. Pokud při tomto produktu váháte, na našem webu můžete nalézt recenzi tohoto stylového disku, která vás o koupi případně přesvědčí.

Magic Trackpad 2 – Ovládejte Mac jinak

Tímto dárkem 100 % potěšíte každého jablíčkáře, který vykonává veškerou svou práci na svém Macu. Trackpad druhé generace je velmi luxusním bezdrátovým touchpadem, který se vlastnostmi úzce podobá výše zmiňované Magic Keyboard, jelikož jeho dominantou je především baterie a bezkonkurenční komfort. Objednat jej můžete tady.

Sportovní kamera Forever SC-420 4K – Pro každé dobrodružství

Jak zachytit všechny ty zážitky plné adrenalinu? No přeci pomocí ideální kamery. Sportovní kamera Forever dokáže nahrávat až v rozlišení 4K s pozorovacím úhlem 170° a dokáže být spárována s telefonem pomocí WiFi. Produkt nadále disponuje možností pořizovat fotografie, a to za pomoci 12 Mpx čočky. Zakoupit ji můžete zde.

Fitness náramek Fitbit Alta HR – Levná alternativa pro Apple Watch

Pokud znáte sportovně naladěnou osobu, tímto dárkem určitě nic nezkazíte. Jedná se o dokonalý fitness náramek, který poskytne velmi přesné informace o vykonaných aktivitách. Mimo počtu spálených kalorií taktéž perfektně monitoruje spánek a jeho kvalitu. Veškeré informace si můžete zobrazit přímo na OLED displeji náramku, nebo v mobilní aplikaci. Produkt taktéž disponuje chvályhodnou baterií, která na jedno nabití vydrží až týden nepřetržité aktivity. Ke koupi je náramek zde.

Kožený řemínek pro Apple Watch – Klasika, která potěší

Nejlepším dárkem pro majitelku jablečných hodinek, Apple Watch, je bezkonkurenčně řemínek. Tento je konkrétně vyroben z kvalitní benátské kůže v kombinaci s červenou barvou a již první kontakt vám dodá pocit, že se jedná o kvalitní produkt. V nabídce můžete nalézt několik různobarevných variant, mezi nimiž určitě naleznete vhodnou barvu i pro muže.

Apple TV – Perfektní rozšíření vašeho ekosystému

Tento produkt se může stát velice užitečným, jelikož propojuje SmartTV s ostatními produkty od Applu. Díky Apple TV můžete v sekundě začít zrcadlit obrazovku Macu nebo iPhonu přímo do televize, čímž celkově maximalizujete multimediální domácnost. Přestože se Apple TV v poslední době neřadí mezi nejpopulárnější produkty, stále má své osobité kouzlo a rozhodně stojí za to ji mít v blízkosti televize. Tento produkt je dokonalým dárkem do domácnosti, v které se sdílí nadšení pro produkty od Applu – rozhodně s ním nezklamete. Apple TV můžete zakoupit zde.

JBL Charge 4 – Kvalitní hudba vždy a všude

Máte ve svém kruhu přátel nebo rodiny velkého milovníka hudby, který nelpí zrovna na sluchátkách a často si její poslech dopřává i mimo domov? Pokud jste si odpověděli ano, měli byste zvážit dárek v podobě přenosného reproduktoru JBL Charge 4. Ten nejen že disponuje precizním zvukem, stylovým designem, konektivitou Bluetooth nebo extrémní výdrží, ale taktéž nabízí certifikaci IPX7, díky níž reproduktor přežije i ponoření do vody.

Apple AirPods – Nekonečná volnost

Sluchátka AirPods se stala nesmírně populární již při svém vydání, a ačkoliv se potýkala i s notnou dávkou kritiky,  jejich uživatelé na ně nedají dopustit. AirPods těží především ze svého pouzdra, které sluchátkům zajistí až 24h výdrž, kvalítního zvuku a dvou nadmíru dostačujících mikrofonů. Pokud někdo ve vašem okolí bezmezně touží po bezdrátových sluchátkách, které uspokojí téměř veškeré touhy, Apple AirPods jsou jasnou volbou. Na tato sluchátka můžete mrknout a případně je zakoupit zde.

nejlepsi-darky-pro-jablickare

Dnes nejčtenější

.