Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Swackett

Swackett je aplikací s údaji o počasí a jeho předpovědí. Nabízí opravdu krásné uživatelské rozhraní a celkové grafické zpracování. V appce se samozřejmě dozvíte všechny údaje od teploty, vlhkosti, radarových dat atd, ale hlavní devízou jsou jednoduché symboly lidí, které vám napoví, jak se máte ven obléknout.

[appbox appstore id1433715306 oldprice=“299 Kč“]

Black Out

Black Out výborně poslouží, pokud na nějakém dokumentu či například naskenovaném dokladu potřebujete skrýt určité údaje. Aplikace navíc odstraní veškerá metadata, tedy například údaj o tom, kdy a kde byla fotografie pořízena.

[appbox appstore id1319884285 oldprice=“149 Kč“]

Temperature Gauge

Temperature Gauge hlídá teplotu uvnitř vašeho Macu. Dozvíte se, jaký hardware se zahřívá až příliš a můžete pomocí tohoto nástroje manuálně zvýšit výkon větráků.

[appbox appstore id467830521 oldprice=“529 Kč“]

Transistor

Transistor je RPG se sci-fi prvky, ve kterém ovládáte hlavní hrdinu s obrovským mečem, se kterým budete kosit všechny nepřátele. Souboje jsou kombinací real-time hratelnosti a tahového strategického plánování. Po dohrání příběhu se můžete pustit do náhodně generovaných soubojů, takže se závěrečnými titulky zábava nekončí.

[appbox appstore id927617634 oldprice=“599 Kč“]

Steam

Portal 2

Portal 2 je dnes už kultovní hrou. Ujmete se v ní role hlavní hrdinky, která má k dispozici portálovou zbraň. Pomocí ní můžete na předem určených místech vytvořit dva portály a volně mezi nimi přecházet. Čeká vás napínavý příběh plný humoru a logických hádanek, které jsou čím dál těžší. Po dohrání kampaně si navíc můžete stáhnout některý z tisíců levelů vytvořených komunitou a nutno podotknout, že některé z nich jsou přinejmenším tak kvalitní, jako ty od samotných vývojářů.

[appbox steam simple 620 oldprice=“8.19 €“]

Starbound

Starbound se dá jednoduše popsat, jako Terrarie ve sci-fi kabátku. Budete prozkoumávat vesmír a přistávat na jednotlivé planety, na nich můžete stavět úkryt, vyrábět nástroje a sbírat nejrůznější suroviny. Mnoho obyvatel planet nebude zrovna přátelských, takže se připravte i na souboje o holý život.

[appbox steam simple 211820 oldprice=“13.99 €“]

imac fb

Dnes nejčtenější

.