Zavřít reklamu

Puzzle štýl hier je na mobilných platformách veľmi obľúbený. Rôzne hlavolamy a hádanky sa na obrazovkách smartfónov vyskytujú veľmi často v hojnom počte. Mnoho z nich je však tak povediac na jedno kopyto a hry sa vzájomne vykrádajú. Najnovší počin štúdia Pine Street Codeworks dokazuje, že tento štýl hry ešte stále disponuje inováciami a unikátnymi prvkami, ktoré robia z titulu Tiny Bubbles zaujímavý herný prírastok.

Hra Tiny Bubbles bola pod drobnohľadom vývojárov už niekoľko rokov, no na obrazovky zariadení s iOS sa jej podarilo prísť až teraz. Titul z dielne Street Pine je krem mobilov dostupný aj prostredníctvom služby Steam. Hra využíva zaujímavý koncept bublín, ktoré musí hráč spájať na základe farby, alebo iných kritérií. K dispozícií je mimo herných misií aj viacero rozdielnych herných módov.

Hra Tiny Bubbles síce zahŕňa správne zoradenie farieb, no nebolo by správne ju označiť za nudnú hernú spájačku. Existuje totiž kvantum možností, ako sa s jednotlivými levelmi popasovať a akú taktiku zvoliť. Mechanická stránka hry je výborne vyvážená špičkovým grafickým spracovaním. Popri všetkých akčných, dobrodružných a v podstate chaotických hrách, ktoré kraľujú priečkam digitálnych obchodov pôsobí Tiny Bubbles ako príjemné relaxačné vykúpenie. Vďaka svojej atraktivite a unikátnemu spracovaniu si vyslúžila nie len obľubu fanúšikov, ale aj priazeň kritikov. Presvedčte sa aj vy v novom launch traileri pre hru.

  • Hra Tiny Bubbles je dostupná v App Store pre zariadenia s iOS a prostredníctvom Steamu pre MacOS a Windows.

[appbox appstore id1116006048]

[appbox steam 705500]

bubliny

 

Dnes nejčtenější

.