Zavřít reklamu

Jedna z najhranejších hier planéty za poslednú dobu sa snaží podniknúť kroky k ešte vyššej popularite. Za uplynulé týždne sa nehovorilo takmer o ničom inom, ako o najväčšom komiksovom blockbusteri všetkých čias. Reč je o poslednom prírastku do MCU v podobe Avengers: Infinity War. Hlavnú úlohu by si v limitovanej udalosti v hre Fortnite mala zahrať Thanosova rukavica Infinity Gauntlet.

Časovo obmedzený event, ktorý prepožičia hráčom schopnosti Thanosa a jeho infinity gauntletu príchádza už dnes. Gameplay bude prebiehať podobne, ako klasický zápas Battle Royale. Rozdielom ale bude výskyt spomínanej rukavice na bojovom poli. Vašou hlavnou úlohou teda bude čo najrýchlejšie nájsť Thanosovu rukavicu a následne rozpútať na hracej poloche peklo použitím infinity kameňov.

Tento event bol oznámený len pred niekoľkými hodinami na oficiálnom twitteri hry Fortnite. Tvorcovia hry Epic Games tvrdia, že prvotná myšlienka crossoveru medzi filmom a hrou prišla práve od režisérov, bratov Russovcov. Dôvodom bola práve skutočnosť, že počas strihania a práce na filme si sem tam odskočili hrať Fortnite. Počas tejto formy relaxu sa im pred očami zobrazilo, aké by to bolo úžasné, keby sa prvky filmu objavili vo Fortnite. Nápad sa zapáčil aj tvorcom zo štúdia Epic Games a senzácia tak na seba nenechala dlho čakať.

Limitovaná udalosť spájajúca najnovší film Avengers a hru Fortnite bude dostupná len po niekoľko dní. Vyskúšajte tento zaujímavý crossover aj vy. Event bude dostupný na všetkých platformách, vrátane zariadení s iOS.

  • Hra Fortnite je dostupná zdarma v App Store

[appbox appstore id1261357853]

Avengers Fortnite

Dnes nejčtenější

.