Zavřít reklamu

Když Apple ohlásil před pár dny speciální nákupní akci na jeho Online Storu, mnozí fanoušci začali doufat, že se po vzoru jiných prodejců odhodlá k obrovským slevám v rámci Black Friday. Nic takového se však bohužel nekoná, což víme již od včerejšího večera díky spuštění akce v Austrálii. Místo slev totiž nabízí Apple k vybraným produktům slevové karty pro budoucí nákup v jeho obchodě. A právě ty můžeme již získat i v České republice. 

Česká verze akce se od zahraničí v ničem neliší. Ve speciální nabídce tak naleznete převážně starší produkty, ke kterým Apple nabízí kupóny v hodnotě 600, 1200, 2400 a 4800 korun. Hodnota poukazu samozřejmě závisí na tom, jak drahý produkt si na Online Storu objednáte. V případě Apple TV si tak užijete “pouhých” 600 korun, naopak k Macům vám Apple přibalí mile rád i nejhodnotnější poukázku se 4800 korunami. 

Pokud tedy přemýšlíte nad nákupem nového jablíčka, určitě na Online Store mrkněte. Nákup některých produktů se v kombinaci s kupónem pro příští nákup vcelku vyplatí. V nabídce se však najdou i produkty, jejichž nákup nedává kvůli vysoké ceně smysl ani s kupónem. Skvělým příkladem je třeba MacBook Air, který se v původní verzi s LCD displejem prodává za 30 990 korun. Dostanete k němu sice kupón v hodnotě 4800 korun, i tak se však cenou na stránkách Applu ani zdaleka nepřiblížíte nabídce některých tuzemských obchodníků, kteří vyprodávají v rámci Black Friday Airy za daleko lepší ceny. Například u iWantu za něj nyní zaplatíte jen 23 490 korun. Tak či tak ale na Online Store mrkněte, akce platí jen do pondělí. 

black friday apple

Dnes nejčtenější

.