Zavřít reklamu

Minulý týden se na internetu objevil vskutku zajímavý koncept, který značnému množství uživatelů nabídne nepopsatelný pocit nostalgie. Jedná se o pouzdro pro Apple Watch 4, které dokonale kopíruje design revolučního iPodu Classic.

V dnešní době téměř na vše využíváme náš iPhone. Ať už se jedná o hudbu, sledování videa, čtení, či jiné aktivity, téměř ve všem naše potřeby bez problému uspokojí. V době, kdy telefony nebyly tolik vyspělé, však uživatelé pro poslech hudby volili mp3 přehrávače, nebo právě iPody. A právě iPod Classic byl ve své době zcela revoluční Již tehdy totiž dokázal poskytnout kapacitu úložiště 5 GB (poslední generace až 160 GB), což pro dřívější situaci bylo naprosto nepředstavitelné. A právě jeho design byl promítnut do parádního konceptu znázorňujícího pouzdro pro nejnovější Apple Watch – čili další revoluční produkt Applu.

Na koncept se můžete podívat zde: 

Autorkou konceptu je Joyce Kang, jejíž vize mi skutečně vyrazila dech. Nový obal by zcela změnil vaše chytré hodinky v iPod a poskytl by jiný způsob ovládání. Zdali se někdy dočkáme tohoto obalu je však ve hvězdách. S jistotou zatím můžeme říct, že by se jednalo o velmi prodávaný produkt, který by na trhu zcela jistě našel své uplatnění. Legendární iPod Classic se přestal prodávat 9. září 2014 a svého nástupce se pochopitelně nedočkal. Bylo vyrobeno 6 generací, které velmi pečlivě uspokojily obrovské procento hudebních nadšenců.

apple-watch-4-ipod-case-8

Dnes nejčtenější

.