Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Dropzone 3

Pomocí nástroje Dropzone bude přesouvání a kopírování souborů rychlejší a jednodušší než kdy dřív. Pomocí baru v horní liště obrazovky si otevřete nabídku a snadno vyberete, do jaké aplikace se mají soubory zkopírovat či přesunout, případně kam se mají sdílet. Nabízí se propojení s Twitterem, Flickrem, Facebookem nebo applovskými Zprávami.

[appbox appstore id695406827 oldprice=“299 Kč“]

System Cleaner Movavi

Už podle názvu je jasné, co tato aplikace umí – vyčistit váš Mac. Umí snadno smazat cache a log files, vymazat koš, najít zduplikované soubory a zbavit se těch přebytečných, zobrazit vám největší soubory, které můžete chtít smazat a také je jednoduchým odinstalátorem aplikací.

[appbox appstore id1079840942 oldprice=“379 Kč“]

Make a Face

Pomocí Make a Face můžete zkombinovat několik fotografií různých lidí do jednoho obrázku. Výsledkem tak může být například unikátní rodinná fotografie se všemi jejími členy v jednom obličeji. Nebo chcete společnou fotku se svou drahou polovičkou? Není problém.

[appbox appstore id416346044 oldprice=“29 Kč“]

Violett

Point-and-click adventura Violett vás zavede do krásného 2,5D světa. Čeká na vás spoustu logických puzzlů, mysteriózní atmosféra a nadpřirozené schopnosti hlavní hrdinky. Ne náhodou si budete připadat jako Alenka v Říši Divů, kterou se autoři inspirovali.

[appbox appstore id771609508 oldprice=“299 Kč“]

Steam

Tomb Raider

Lara Croft je herní postava, kterou zná snad úplně každý. V roce 2013 se po delší době vrátila v herní adaptaci coby mladá archeoložka, která se opět vydává na dobrodružství do neprobádaných koutů světa. Pokud si chcete zahrát nejnovější díl, který nedávno vyšel, určitě byste měli nejprve dohrát první titul z této trilogie.

[appbox steam simple 203160 oldprice=“19.99 €“]

Rise of the Tomb Raider

A hned po něm se vrhněte na dvojku s názvem Rise of the Tomb Raider. Pokračování z roku 2016 nám opět přichystá nespočet kobek s logickými hádankami, přestřelky s nepřáteli, RPG systém hlavní hrdinky a poutavý příběh.

[appbox steam simple 391220 oldprice=“49.99 €“]

Startup Company

Ve Startup Company založíte vlastní firmu. Začnete s pár zaměstnanci v malé kanceláři a postupně vytváříte nejrůznější aplikace, například konkurenci YouTube. Pokud se vám bude dařit a peníze potečou proudem, brzy se rozrostete, přesunete do větších prostor, naverbujete více zaměstnanců a budete pracovat na více projektech. Hra je velmi chytlavá a nabízí zajímavou hratelnost, která bude bavit všechny, kteří se rádi prohrabují v grafech a libují si v plánování.

[appbox steam simple 606800 oldprice=“9.99 €“]

macos high sierra fb

Dnes nejčtenější

.