Zavřít reklamu

Príchod známeho titulu Dragalia Lost, ktorý sa dočkal nového mobilného spracovania na iOS predstavoval jednu z najočakávanejších udalostí posledných týždňov. Počin z produkcie spoločnosti Nintendo sa za dva týždne vytiahol v rebríčku popularity natoľko, že svojim tvorcom vynáša väčšie rozprávkové zisky, ako nejeden známy titul podporovaný pre iOS. Podľa analytikov z firmy Sensor Tower sa hre podarilo zarobiť až 16 miliónov počas uplynulých 14 dní a to len v súvislosti s digitálnymi obchodmi App Store a Google Play. Jedná sa o tretiu najziskovejšiu hru, ktorú Nintendo spustilo pre platformu mobilných zariadení s iOS alebo Android.

O tento dychberúci úspech sa postarali hlavne fanúšikovia žijúci v USA a v Japonsku, kde sa táto hra teší obrovskej popularite. Svojím raketovým štartom sa hre podarilo predčiť známu hru Animal Crossing a zaradila sa tak na celkové tretie miesto titulov od Nintenda. Na dosah ruky je aj titul Super Mario Run, ktorý vedie iba o niečo cez dva milióny. Prvú priečku si už dlhšiu dobu drží hra Fire Emblem Heroes, ktorá má na konte neuveriteľných 34 miliónov dolárov. Japonsko však pochopiteľne predstavuje najžiadanejší trh, nakoľko až 69% ziskov pochádza práve z krajiny vychádzajúceho slnka. Spojené štáty predstavujú 16% a zvyšný podiel ostáva roztrúsený po zbytku sveta. Ťahová RPG-čka sa takmer okamžite stala jasnou voľbou pre vyznavačov animovaných adventúr a jej rast sa predpokladá aj po dobu nasledujúcich mesiacov.

V hre nájdete množstvo možností, ktoré nesmú chýbať v žiadnej hre zo súdka RPG. Okrem vylepšovania svojej hernej postavy, ktorú môžete následne postaviť proti legendárnym monštrám je v Dragalia Lost možné hrať aj proti iným hráčom v režime multiplayer, ktorý podporuje hru troch hráčov. V nižšie uvedenom videu si môžete pozrieť príbehový trailer, ktorý vám priblíži celkové spracovanie hry

  • Hra Dragalia Lost pre iOS je dostupná v App Store úplne zadarmo

[appbox appstore id1352230941]

Dragalia

Dnes nejčtenější

.