Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

CALC Swift

CALC Swift je velmi propracovanou kalkulačkou pro váš iPhone. Kromě jednoduchých početních operací s ní vyřešíte i ty složité obsahující různé funkce. Celkově najdete v aplikaci přes 50 pokročilých matematických funkcí.

[appbox appstore id878851717 oldprice=“89 Kč“]

Chaos Control™: GTD To-Do List

Potřebujete si zorganizovat váš čas? Sáhněte po Chaos Control. Aplikace umožňuje správu projektů, vytváření a správu cílů, plánování jednotlivých dnů a to vše pomocí metody GTD. Data navíc můžete jednoduše synchronizovat mezi vašimi zařízeními.

[appbox appstore id591766437 oldprice=“29 Kč“]

CHAiOS SYNTH 2

CHAiOS SYNTH 2 přetvoří váš iPad v syntezátor. Pomocí něho můžete vytvářet unikátní melodie pouhým stisknutím. Kromě toho je k dispozici také celá řádka nejrůznějších efektů a vaše výsledná skladba tak může znít opravdu zajímavě.

[appbox appstore id1071145778 oldprice=“149 Kč“]

Super Tank Battle

Klasika z NES na vašem jablečném zařízení! Souboje tanků tak, jak je známe z našich dětských let a konzolí od Nintenda s více než 500 mapami si nyní užijeme i na iPhonu. Navíc je možnost hrát i ve dvou hráčích a potkat můžeme až 20 nepřátel na každé mapě.

[appbox appstore id507828762 oldprice=“379 Kč“]

3D Ballin Classic

Velmi netradiční hratelnost nabízí titul 3D Ballin Classic. Vašim cílem je umístit kuličky do správných děr na herním plánu. To vše pomocí naklánění vašeho telefonu. Čekají vás samozřejmě i nejrůznější překážky a to v 96 úrovních.

[appbox appstore id542472768 oldprice=“29 Kč“]

100 Balls 3D

Pokračování hry 100 Balls, tentokrát v 3D kabátku. Princip je velmi jednoduchý – otevřete zábranu a snažte se pochytat co nejvíce padajících míčků. Mnoho levelů nabízí zábavu na několik hodin, na druhou stranu se jedná přesně o ten typ titulu, který si můžete zapnout pouze na pár minut při čekání na MHD.

[appbox appstore id979285255 oldprice=“59 Kč“]

Ballerburg Online

Ballerburg Online je další výpravou do historie, tentokrát k Atari. Legendární hra je zpět, tentokrát navíc s online multiplayerem. Každý z hráčů má k dispozici hrad a jeho úkolem je jej ubránit a zároveň zničit ten soupeřův. Čeká vás kromě online režimu také možnost hrát ve dvou na jednom zařízení, ale také hra proti AI. Ta nabízí 7 různých stupňů obtížnosti.

[appbox appstore id495361559 oldprice=“29 Kč“]

App Store

Dnes nejčtenější

.