Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Luminar 2018: Pro photo editor

Aplikace Luminar je určena všem, kteří to s úpravou fotografií myslí vážně a hledají alternativu například ke Photoshopu. Nabízí profesionální nástroje, mnoho filtrů a slibuje velkou rychlost veškerých procesů.

[appbox appstore id1296267339 oldprice=“1 850 Kč“]

Image Resizer Deluxe

U fotek ještě chvíli zůstaneme. Pokud sháníte rychlý nástroj na úpravu velikosti fotek či jejich hromadného přejmenování, Image Resizer Deluxe bude dobrou volbou. Samozřejmostí jsou i další nástroje jako ořez, otočení či přidání vodoznaku.

[appbox appstore id637538570 oldprice=“59 Kč“]

Tonality

A do třetice všeho dobrého, jelikož dnes se se zlevněnými foto aplikacemi roztrhl pytel. Ta s názvem Tonality je přímo určena černobílým fotografiím. Nabízí více než 150 užitečných nástrojů a efektů právě na úpravu černobílých fotek.

[appbox appstore id892581529 oldprice=“449 Kč“]

Steam

Sid Meier´s Civilization VI

Kdo by neznal tuto legendární sérii strategických her od Sida Meiera. Její nejnovější díl s číslovkou VI nabízí přepracované grafické zpracování a také několik nových prvků hratelnosti. Chcete se stát vládci světa v období od historie až po současnost? Civilization VI by měla být jasnou volbou.

[appbox steam simple 289070 oldprice=“59.99 €“]

Mad Max

Šíleného Maxe můžete znát ze stejnojmenného filmu a jeho herní zpracování se nese v podobném duchu. Čeká vás poušť všude kolem vás, nedostatek benzínu do vašeho bouráku a spousta nepřátel. Za aktuální cenu se jedná o povinnost pro každého fanouška akčních her.

[appbox steam simple 234140 oldprice=“19.99 €“]

Darkwood

Darkwood je hororovou survival hrou viděnou z top down pohledu a nabízí především temnou atmosféru. Během hraní prozkoumáváte a přežíváte v nehostinném světe. Přes den procházíte náhodně generovanými lesy a v noci se snažíte najít ukrýt, který je potřeba zabezpečit, abyste se dožili dalšího rána.

[appbox steam simple 274520 oldprice=“13.99 €“]

macbook fb

Dnes nejčtenější

.