Zavřít reklamu

Náramne pútavá „skákačka“ v podobe Alto’s Adventure rozširuje svoje adaptačné portfólio. Po obrovských úspechoch na platforme mobilných telefónov sa titul objaví aj na obrazovkách jablčných počítačov s macOS. Nádherne vykonštruované prostredie spolu s pútavým farebným pozadím bude na veľkej ploche vyzerať určite lepšie, ako kedykoľvek predtým. Pokiaľ ste sa s týmto titulom ešte nikdy nestretli, alebo s ním nemáte skúsenosť, teraz je tá pravá príležitosť.

Hra si vyslúžila celú radu ocenení, pričom jedným z najunikátnejších je cena Editor’s Choice z roku 2015 priamo od Applu. Alto’s Adventure zaujme nielen jednoduchým a intuitívnym ovládaním a perfektným grafickým spracovaním, ale aj jednoduchým a zábavným priebehom hry. Ten je založený na jednoduchom prekonávaní vzdialenosti a zbieraní bodov za triky a fintičky. Samozrejme možno argumentovať, že podobných počinov sa nachádza v App Store celá hromada, no skúste si ho sami a uvidíte, že vývojárom zo štúdia Snowman sa tento žáner podarilo priviesť k dokonalosti. Vďaka rozličným power-upom a otvoreným možnostiam sa určite nudiť nebudete, čo podporí aj fakt interaktívneho prostredia hry.

Hra Alto’s Adventure sa teší obrovskej popularite na platforme iOS. Prídavok v podobe adaptácie na macOS poteší každého nadšenca. 

Okrem Alto’s Adventure sa tak pomaly môžeme tešiť aj na potenciálny príchod pokračovania vo forme Alto’s Odyssey. Okrem veľkého príchodu macOS Mojave sme sa tak dočkali aj kvalitného prídavku do našich herných knižníc, ktorý by sa s prichádzajúcim časom mal len a len nabaľovať. Verzia pre Macy bola podľa tvorcov v pláne už skôr, no práce na verzii pre Apple TV a následné vydanie spomínaného sequelu Alto’s Odyssey zmenili plány. Tento herný zážitok z dielne štúdia Snowman patrí do veľmi malej skupinky hier, ktoré si môžeme užiť na každom jablčnom zariadení (samozrejme okrem Apple Watch). Váš postup sa ukladá na úložisko iCloud, preto si môžete hru do sýtosti užiť či už na iPhone a iPade, tak aj na Macu alebo Apple TV.

  • Hru Alto’s Adventure pre macOS nájdete v App Store

[appbox appstore id1287752517]

Adventure

Dnes nejčtenější

.