Zavřít reklamu

Díky benchmarkům již víme, jak velké RAM paměti vložil Apple do trojice nových iPhonů XS, XS Max a XR. Další zajímavý parametr, kterým je přesná kapacita baterie, však byl doposud záhadou. Tu ale nyní rozluštil leaker Ben Geskin, který na svém Twitteru zveřejnil přesné kapacity baterií iPhonu XS a XS Max, které se mu podařily získat od jeho zdrojů.

Apple se na pódiu Divadla Steva Jobse chlubil tím, že 5,8” model překoná loňský iPhone X ve výdrži zhruba o půl hodiny, větší XS Max pak překoná svého staršího sourozence o více než hodinu a půl. Pokud si ale myslíte, že tohoto nárůstu docílil Apple zvětšením baterií v obou modelech, jste na omylu. 5,8” iPhone XS totiž disponuje baterií s kapacitou 2658 mAh, což je o 58 mAh méně, než u iPhonu X. Ten se totiž chlubil baterií s kapacitou 2716 mAh. Co se pak týče většího modelu XS Max, ten se chlubí podle Geskina baterií s kapacitou 3174 mAh, což je velký nárůst i oproti iPhonu 8 Plus. Kapacita jeho baterie je totiž “jen” 2691 mAh. 

Nové iPhony vypadají ve zlaté barvě velmi dobře:

Při pohledu na kapacity baterií se tak potvrzují slova Applu u mimořádné úspornosti nových procesorů Apple A12 Bionic. Díky němu totiž letošní iPhone XS překoná loňské X ve výdrži, přesto že je kapacita jeho baterie o poznání nižší. 

iphone battery fb

Dnes nejčtenější

.