Zavřít reklamu

Ani v posledních hodinách před zahájením Keynote nepřestávají na světlo světa unikat zajímavé fotografie, které nám poodhalují některé detaily o produktech, jejichž přestavení se dnes večer dočkáme. Po spoustě fotek iPhonů se nám před malou chvílí dostala do ruky i fotka digitizéru pro nové Apple Watch Series 4. Ty by měly přijít s výrazně větším displejem, čehož Apple docílí výrazným zúžením rámečků, které jsou u stávajících verzi poměrně široké. A právě to, jak úzké rámečky budou nové Apple Watch Seires 4 mít, nám odhaluje dnešní únik fotografie. 

Na první fotce v galerii pod tímto odstavcem, která se objevila na portálu SlashLeaks, můžete vidět, jak výrazně se rámečky kolem displeje zúžily v porovnání s předešlými verzemi, jejichž rámečky jsou zachyceny hned na dalším snímku. Třetí fotkou v galerii je pak ta, která Applu před pár dny unikla. Na té je parádně vidět, že displej nových Apple Watch zabírá skutečně celou přední stranu, díky čemuž na něj lze umístit sofistikovanější ciferníky. 

Krom výrazně většího displeje bychom se měli u nových hodinek dočkat i přepracovaného bočního tlačítka, které by se mělo proměnit z klasického fyzického na haptické. Mezi digitální korunku a boční tlačítku pak vměstnal Apple otvor pro další mikrofon, díky čemuž by měly být hovory uskutečněné přes Apple Watch zase o něco kvalitnější. Díky novým čipům bychom se ale měli dočkat i větší výdrže baterie. Mnoho uživatelů pak přivítá i to, že budou nové Apple Watch kompatibilní se všemi řemínky pro předchozí řady. 

Veškeré detaily o nových hodinkách se dozvíme již dnes večer přímo z úst předních představitelů Applu. My budeme celé představení samozřejmě bedlivě sledovat a již v průběhu celé události vám budeme přinášet čerstvé články, díky kterým budete v perfektním obraze. 

apple watch 4

Dnes nejčtenější

.