Zavřít reklamu

Pokud patříte mezi tu sortu uživatelů, která je zvyklá na svůj iPhone ukládat tuny dat a nynější kapacity jablečných telefonů vám nestačí, můžete začít slavit. Letos se totiž konečně dočkáme vymodlené 512 GB varianty a to hned u dvou modelů. Vyplývá to alespoň z kódů webu Applu, které se podařily získat portálu ATH, díky kterému tak známe mnoho informací o novinkách s několikahodinovým předstihem.

Obřího 512 GB úložiště se můžete těšit u iPhonu XS a XS Max – tedy dvou prémiových modelů. Co se pak týče iPhonu XR, který nám Apple dnes večer také představí co by nejlevnější chystaný iPhone, u něj se můžete těšit maximálně na 256 GB. U modelů XS a XS Max budeme moci vybírat z 64 GB, 256 GB a 512 GB varianty, u modelu XR to pak bude “jen” ze 64 GB, 128 GB a 256 GB. 

Nové iPhony budou vypadat takto:

Jak tedy můžete sami vidět, o chystaných iPhonem toho víme díky přešlapu Applu skutečně mnoho a večer nás již nejspíš příliš věcí nepřekvapí. I tak se ale sledování novinek určitě vyplatí, jelikož se dozvíme, o kolik se zvýšil výkon nového čipsetu A12 v porovnání s loňským A11 Bionic. Apple nám též prozradí, zda se mu zas podařilo pohnout s výdrží baterie směrem vzhůru či jaká vylepšení si pro nás připravil u fotoaparátů nových iPhonů. 

iphone-xs-fb

Dnes nejčtenější

.