Zavřít reklamu

Mysleli jste si, že se Apple z loňského únikového fiaska poučil a letos si již veškeré úniky prozrazující detaily o jeho chystaných produktech pohlídá? Chyba lávky. Prakticky ihned poté, co vypnul svůj Online Store, totiž nalezla společnost ATH v XML souborech webu kódy, ze kterých se dá velmi jednoduše vyluštit, jak přesně se budou všechny jeho letošní iPhony jmenovat. Radost z toho ale asi mít nebudete.

Pokud jste věřili, že je název XS Max pro “pluskový” iPhone jen špatný vtip, musíme vás zklamat. Podle kódů webu se totiž tohoto označení u největšího modelu skutečně dočkáme. Po jeho boku se pak představí 5,8” iPhone XS a nejlevnější letošní iPhone Apple pojmenuje XR. Letošní názvy tak budou skutečně velmi neobvyklé.

Krom prozrazení označení z kódů vyplynulo, že se i letos dočkáme krytů jak z kůže, tak i ze silikonu a to v barvách půlnoční modř, bílá, černá, šedá a Product (Red), čili červená. Je ale samozřejmě možné, že barev bude mnohem víc a pokud ne přímo při startu, Apple je do svého obchodu bude postupně přidávat. 

Keynote, na které nám Apple ukáže své nové iPhony poprvé naživo, proběhne již dnes večer a my při ní samozřejmě nebudeme chybět. Kvůli spoustě úniků je ale už nyní jasné, že příliš mnoho překvapení se večer nejspíš nedočkáme. Ale kdo ví, třeba si pro nás Apple ještě nějaká esa v rukávu ukrývá. 

iphone-xs-name-leaks-2-800x142
IPHONE-XS 2

Dnes nejčtenější

.