Zavřít reklamu

Po vypnutí Online Storu vyplulo na povrch skutečně mnoho zajímavých informací, které se objevily v XML souborech webu. Dozvěděli jsme se díky nim tak například přesné názvy chystaných iPhonů, jejich barevné varianty, kapacity úložiště, barvy příslušenství a dokonce i zajímavé detaily ohledně Apple Watch. V souborech však není ani zmínka o několika produktech, s jejichž představením a spuštěním prodejů se počítalo. Vypadá to tedy, že dnes večer vůbec nedorazí. 

Podle Steva Troughtona-Smitha, který XML Sitemap prohledal, nejsou v kódech webu žádné zprávy o příchodu iPadů Pro, MacBooků a dokonce ani AirPower. Je tedy velmi pravděpodobné, že ani jeden z těchto produktů si dnes na pódiu Divadla Steva Jobse svou chvilku slávy neužije. Apple by tak pro ně mohl připravit speciální keynote někdy v průběhu následujících měsíců – nejpravděpodobněji pak už v průběhu října. Přesné datum bychom se ale mohli dozvědět již dnes večer. 

Zatímco u iPadů Pro a MacBooků nejspíš odsunutí představení až takovým překvapením není, u AirPower se o překvapení rozhodně jedná. Tuto bezdrátovou nabíjecí podložku totiž Apple představil přesně před rokem s tím, že jí na pulty obchodů dostane v průběhu roku 2018. Ani on sám ale nejspíš nepočítal s komplikacemi, se kterými se bude muset při jejím dokončováním potýkat. A jak se zdá, vyhráno zatím nemá.

pozvanka apple event

Dnes nejčtenější

.