Zavřít reklamu

Již poměrně dlouhou dobu se otevřeně mluví o tom, že nejlevnější 6,1” iPhone se představí hned v několika barevných variantách, které budou pro Apple svým způsobem netypické. Krom klasické bílé, černé a červené, totiž prý sáhne i po modré, oranžové a podle některých analytiků dokonce i žluté nebo hnědé. Díky tomu by si tak měli zákazníci bez problému vybrat svého favorita. Na reálných fotografiích, které v posledních týdnech unikaly, se nám však ukázala jen bílá, černá, červená a tmavě modrá varianta, která byla navíc focena v mizerné kvalitě a tudíž nebylo zcela jasné, zda se o modrou vůbec jedná. Díky novým fotografiím, které se objevily na portálu SlashLeaks a sdílel je i uznávaný leaker Benjamin Geskin, však máme hned několik barev 6,1” modelu potvrzeno. 

Nové fotky zachycují sloty pro SIM karty a jsou samozřejmě obarveny podle zbytku těla iPhonů. V galerii si tak můžete hned dva odstíny stříbrné, černou červenou, modrou a podle všeho z tmavě hnědou. Všechny sloty jsou opatřeny těsněním, které zamezí vniknutí prachu či vody.

Velmi zajímavé jsou i jakési úchyty na červeném a modrém slotu pro SIM kartu. Pokud totiž tyto sloty porovnáte s ostatními, můžete si všimnout rozdílu ve vykrojení pro SIM. Zvláštní úchyty by tak mohly teoreticky zajišťovat uchycení druhé SIM karty, které by se do slotu vkládala “ze spodní strany”. Pokud by tomu tak bylo, naplnily by se předpovědi o příchodu iPhonů s podporou dvou SIM karet. Jelikož však příchod této novinky potvrdil i největší operátor světa, je skutečně velmi pravděpodobné, že se jí dočkáme. Jak už jsme však v našich článcích několikrát informovali, mohlo by tomu tak být jen v určitých zemích – především pak v Asii. 

Uvidíme, zda se do zítřejšího představení ještě pár detailů o chystaných novinkách dozvíme. Už nyní toho ale víme skutečně spoustu a zítřejší keynote bude pro mnohé z nás spíše jakýmsi doplnění detailů, které jsou však samozřejmě velmi důležité. Ale kdo ví. Třeba nás Apple nakonec překvapí a světu ukáže něco zcela jiného, s čím absolutně nepočítá. 

SIM

Dnes nejčtenější

.