Zavřít reklamu

Fortnite cloumá herním průmyslem už pěkných pár měsíců napříč mnoha platformami. Zahrát si tuhle nesmírně populární Battle Royale hru je možné na Playstationu 4, Xboxu One, Nintendu Switch, PC, Macu, iOS a od nedávna i na operačním systému Android. Zdá se, že rozšiřování hry Fortnite není zdaleka u konce, některé zprávy naznačují, že hra bude brzy k dispozici také pro Apple TV.

V poslední aktualizaci hry Fortnite byl objeven v kódu odkaz naznačující úmysl společnosti Epic Games rozšířit hru i na tvOS. Fortnite je velmi populární i díky faktu, že si jej zahrajete prakticky na jakémkoliv novějším zařízení. Hlavním pilířem popularity je ale jistě skutečnost, že tato hra je bezplatná. Fortnite ale i tak vydělává neskutečné peníze na in-game transakcích, které nedávno přesáhly magickou hranici miliardy dolarů.

Proč by ale Epic Games chtěl přinést Fortnite zrovna na Apple TV? Důvodem je možná ohled na vlastníky starších jablečných zařízení, protože Fortnite nespustíte na nižší verzi iPhonu než je 6s, protože hra vyžaduje minimálně 2 GB RAM. V neposlední řadě to jistě znamená další vlnu příjmů. Jedinou podmínkou pro hraní bude pak pouze kompatibilní ovladač. Ačkoli není zatím stoprocentně jasné, kdy Fortnite na Apple TV dorazí, vlastníci Apple TV mohou pomalu jásat, protože si budou moct zahrát nejpopulárnější hru současnoti, aniž by utráceli za konzole nebo novější verzi iPhone. Studio Epic by totiž samozřejmě kód s heslem tvOS či Apple TV do své hry jen tak pro nic za nic nedávalo.

fortnite-fb

Dnes nejčtenější

.