Zavřít reklamu

Apple má po celém světě obrovské množství skalních fanoušků, kteří jej uctívají skoro jako modlu. Asi se tak nebudete divit, že se čas od času objeví produkt, který je přesně cílen na tuto skupinu. V minulosti jsme se tak mohli setkat například s plastovou figurkou Steva Jobse s celou spoustou příslušenství, vystřihovánkami, různými obrazy a grafikami na vyzdobení zdí či dokonce polštářů ve tvarů ikon ze systému iOS. Na Kickstarteru se pak objevil další velmi pěkný dekorační předmět, který dodá vašemu jablečnému příbytku ten správný šmrnc. 

Malá firma Throwboy se na Kickstarteru pochlubila pěticí polštářů, které jsou šity ve tvarech pěti nejslavnějších produktů od Applu všech dob. Naleznete mezi nimi iPod, první iPhone, iMac v odstínu Bondi Blue, MacIntosh a stařičký Apple II. Minimálně podle fotografií to navíc vypadá, že se jedná o skutečně parádní práci, kdy si jejich výrobce potrpěl skutečně na každém detailu.

Že vám polštáře něco připomínají? Není divu. Vznikly totiž pod rukami Roberta Hoyose, který má právě pár podobně povedených polštářů na kontě. Jeho vášeň pro polštáře přitom začala velmi nevinně. Chodil totiž s přítelkyní, se kterou sdílel společnou vášeň pro Apple a tak se rozhodl, že jí na Vánoce ušije polštářky právě s jablečnou tématikou. S přítelkyní se sice později rozešel, svou vášeň ale neustále rozvíjí.

A jak hodnotí Hoyos nové polštářky? Je z nich jedním slovem nadšen. “Jsem opravdu přesvědčen o tom, že je to zatím naše nejlepší práce. Vybral jsem si tyto designy na základě jejich kulturního významu v počítačovém průmyslu a proto, že vydláždili cestu našemu dnešnímu digitálnímu životu,” nechal se slyšel pro portál Cult Of Mac.

Pokud se vám tedy polštářky zalíbily, mrkněte na Kickstarter a výrobcům na realizaci jejich snu přispějte. Nejen, že budete mít dobrý pocit, ale také budete moci polštáře sehnat o poznání levněji, než se dostanou do prodeje. 

polstare

Dnes nejčtenější

.