Zavřít reklamu

Milujete Apple, máte doma širokou sbírku jeho produktů, na poličce vám leží vyskládané knihy o Stevu Jobsovi či samotném Applu, ale stále máte pocit, že vám ke štěstí a dotvoření vašeho jablečného svatostánku či spíše jablečné domácnosti něco chybí? Pak pro vás máme skvělý tip na to, čím ji dodat chybějící dokonalost.

Celý příběh začíná o Vánocích roku 2007 u páru, který miloval Apple. Asi se tak nebudete divit, že i dárky, které si tato dvojice navzájem dávala, byly tématicky zaměřené právě na společnost s nakousnutým jablkem v logu. Minimálně jeden z těchto dárků byl však skutečně originální. Mladík se totiž svou drahou polovičku rozhodl obdarovat ručně šitými polštáři znázorňujícími klasické icony na ploše počítače Mac. Ačkoliv byl tento dárek určen zprvu pouze pro jeho vyvolenou, po velkém úspěchu fotografií tohoto dárku na internetu a šílenství, které vyvolal, se mladík rozhodl založit společnost Throwboy, která se mimo jiné šitím těchto polštářů zabývala.

Vztah páru sice nakonec ztroskotal, mladíkova společnost však nadále rostla a dostala se do povědomí široké veřejnosti, čímž si zajistila i velmi slušné obraty. A právě letos, na symbolické desáté výročí založení firmy, se majitel firmy rozhodl vyrobit speciální edici ručně šitých polštářů znázorňujících ikony aplikací na iPhonu, čímž odkazuje na to, čím před lety začínal a díky čemu nyní jeho společnost prosperuje. “Ikony oslavují naše nerdovské kořeny, ale přináší aktualizovaný design vycházející z toho, co dnes využíváme,” pochlubil se majitel firmy na svém blogu. Polštáře jsou však jen zlomek toho, co firma produkuje. Světlo světa v ní totiž například spatřila různá trička s motivem Applu či dokonce panenka, respektive panáček v podobě Steva Jobse. 

Pokud byste tedy po kolekci jablečných polštářů zatoužili, mrkněte na tento odkaz. Výrobce je prodává za 249 dolarů jako sedmidílnou sadu či kusově za 39 dolarů. Nabídka je však časově omezená. Kdo ale Apple doopravdy miluje, lepší polštářky než ty s ikonami Mailu, Safari, Zdraví, Počasí, Fotek, Telefonu a Zpráv rozhodně nesežene. 

Icon_pillows001-780x521

Dnes nejčtenější

.