Zavřít reklamu

Diskuze k článku

Zpět na článek

    Takže když si něco smažu z iPhone tak si to Apple všechno ukládá?

    Neukladá si to apple ale uloži to vám do účtu na obnovenie – to je dosť velky rozdiel.

    Podobne to funguje aj u MS v outlooku – kde sa to vzdy este presuva do zmazanych.

    Za tuto funkciu je urcite rado vela ludí

    A dá se to na tom úložišti v účtu nějak smazat? Nechci nic aby o mne někdo shromažďoval.

    Včera se mi ztratili kontakty po aktualizaci. Zůstalo jen těch 250 na SIM kartě. Nenašel jsem je ani v záloze na iTunes. Ani na iCloudu. Ani toto mi nepomohlo. Nevíte někdo co stím? :(

Napsat komentář: Láďa Zrušit odpověď na komentář

celý text

Související články

Dnes nejčtenější