Zavřít reklamu

Komerční sdělení: 3D Tvrzené sklo na iPhone je ochranné sklo, které chrání celý povrch displeje i v jeho zaoblených částech. K čemu je ale 3D Tvrzené sklo opravdu dobré?

Problémy s ochranou displeje iPhonu

Jak správně ochránit displej iPhonu před poškozením? To je velice zapeklitý problém, se kterým se uživatelé iPhonů setkávají každý den. Každému vyhovuje malinko jiný styl. Někteří uživatelé dokonce upřednostňují pouze fólii před ochranným sklem. Jenže Tvrzené sklo je 7x odolnější než ochranná fólie. Které Tvrzené sklo ale správně zvolit?

Nejlépe ochráníte displej 3D Tvrzeným sklem, které pokryje celý povrch displeje, i v jeho zaoblených rozích, kam klasická skla nedosáhnout. Existuje ovšem několik druhů 3D Tvrzených skel o kterých jsme Vám psali i dříve. Například o 3D Tvrzeném skle na iPhone X pod které se nedostane prach. Nyní ovšem přichází 3D Tvrzené sklo na iPhone s hliníkovým rámečkem, které je vyráběné na všechny iPhony od iPhonu 6 po iPhone 8 Plus hned ve 4 barevných provedeních

3D Tvrzené sklo na iPhone s hliníkovým rámečkem a jeho hlavní výhody

  • Nepraská po stranách – Jednou z největších výhod ochranného skla s hliníkovým rámečkem je odolnost po stranách, kde hliníkový rámeček vyztuží hrany a nedochází k prasklinám právě po stranách, které jsou velice náchylné na poškození.
  • Snadno se aplikuje – Velice snadná aplikace díky výřezům na domovské tlačítko a sluchátko, podle kterých sklo před aplikací vycentrujete a následně přilepíte k displeji. Nezanechává žádné bubliny.
  • Pokrývá celý povrch displeje – Označení 3D znamená, že se jedná o Tvrzené sklo, které má zaoblené hrany a pokrývá tak kompletně celý povrch displeje, i v zaoblených částech, kam klasické sklo nedosáhne.
  • Manuál v českém jazyce – Součástí krabičky je podrobný manuál v českém jazyce, který Vás provede instalací Tvrzeného skla od vybalení po až po úspěšné nalepení.
  • Čtyři barevné provedení – 3D Tvrzené sklo na iPhone je vyráběno ve 4 barevných provedení: černé, stříbrné, zlaté a rosegold. Sklo tak nejen dokonale chrání povrch displeje, ale zároveň může být i designovým doplňkem.
  • Nedostavá se prach pod senzory – Ochranné sklo zakrývá svou průhlednou částí přední kameru, takže ji chrání před prachem a zároveň nesnižuje kvalitu snímků. V místě priximity senzorů je drobný výřez, který lze od prachu snadno vyčistit.
  • Sleva 200 korun na opravu iPhonu – Součástí každé krabičky s ochranným 3D sklem s hliníkovým rámečkem je také kupón na 200 korunovou slevu na jakoukoliv opravu iPhonu. Výměna baterie v iPhonu 6 Vás tak může vyjít na pouhých 590 korun.

Kolik 3D Tvrzené sklo s hliníkovým rámečkem stojí a kde ho koupit?

Všechny čtyři barevné varianty můžete zakoupit v obchodě Tvrzenýsklo.cz – Buď přímo na kamenné prodejně, která se nachází v ulici Ostrovského 32, Praha 5, nebo také online, prostřednictvím klasické objednávky. Stačí si pouze zvolit barevné provedení a sklo zakoupit. Navíc Vám bude na požádání přímo na prodejně ZDARMA nalepeno!

3D Tvrzené sklo na iPhone s hliníkovým rámečkem je vyráběno pro iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8 a iPhone 8 Plus. Pro čtenáře magazínu LetemSvětemApplem je připravený slevový kód LSA. Díky němu získáte 20% slevu na celou objednávku a sklo Vás vyjde na pouhých 319 korun.

iPhone Servis Praha Tvrzenýsklo
Jak se na prodejnu Tvrzenýsklo.cz dostat snadno od Metra B – Anděl a kde snadno zaparkovat?

3D Tvrzene sklo s hlinikovym rameckem LSA

Dnes nejčtenější

.