Zavřít reklamu

Představení nových iPhonů je pro nejednoho fanouška společnosti s nakousnutým jablkem v logu jeden z nejvýznamnějších dní v roce. Asi se tak nebudete divit, že se přesné datum představení snaží již dlouho dopředu odhalit mnoho analytiků za pomocí údajů z minulých let, které dokáží leccos prozradit. A právě jedno velmi pravděpodobné datum se již podařilo vyluštit. 

Lynn La c CNETu se zaměřila na data představení iPhonů v posledních letech a všimla si poměrně zajímavé věci. Během posledních šesti let totiž Apple iPhony neoznámil jiné dne, než v úterý či ve středu. Oznámení též proběhlo zpravidla nejpozději do konce druhého zářijového týdne. Díky těmto věcem máme tak při pohledu do kalendáře hned o něco jasněji. Pokud by se totiž Apple přidržel této strategie, mohli bychom se nových iPhonů dočkat buď v úterý 4. září, ve středu 5. září, v úterý 11. září či ve středu 12. září. 

Těšíte se na iPhone X Plus?:

První dva termíny nám však vypadnou díky tomu, že na pondělí 3. září připadá americká obdoba Svátku práce (Labor Day), jelikož platí i to, že nové iPhony přichází zpravidla následující týden po tomto svátku. Zbývají nám tak termíny 11. září a 12. září. První z nich je však vzhledem k událostem z roku 2001 velmi nepravděpodobný. Nedá se totiž očekávat, že by Amerika zahalená do smutku s nadšením sledovala příchod nových iPhonů. Jako nejpravděpodobnější termín se tedy jeví středa 12. září jako den, kdy proběhne v Divadle Steva Jobse slavná keynote.

Tak co, dává podle vás výběr data podle předešlých informací smysl? Nebo nás snad letos Apple překvapí zcela nový systémem výběru data, kterým popře stávající zvyklosti? 

iPhone X Plus iPhone X SE FB

Dnes nejčtenější

.