Zavřít reklamu

Protože si vás, našich věrných čtenářů, opravdu vážíme a jsme moc rádi, že nás čtete, připravili jsme si pro vás ve spolupráci s eshopem iPhonedoplnky soutěž, ve které budete moci získat velmi hezký gadget, který vám může výrazně usnadnit život. Jediné, co budete pro získání výhry muset udělat, je odpovědět na otázku, splnit i další kritéria a doufat, že se na vás při slosování usměje štěstí. Nemusíte se však obávat toho, že bychom na vás chystali otázky zapeklité. Veškeré odpovědi totiž bez problému naleznete právě na iPhonedoplnky.

V dnešním kole soutěže darujeme jednomu z vás lokalizační přívěšek Chipolo Classic v černé, díky kterému můžete po propojení s vaším chytrým telefonem nalézt polohu různých věcí, ke kterým bude přívěšek připnut. Už nikdy se tak nestane, že nebudete moci najít klíče, peněženku či dokonce mazlíčka, který se vám ztratí při venčení.

Jak se zapojit:

  1. Sdílejte tento příspěvek na svůj profil (veřejně)
  2. Like na tento příspěvek a na stránku Letem světem Applem a iPhone doplnky
  3. Napište do komentářů odpověď na soutěžní otázku, která zní: Na eshopu iphonedoplnky.cz probíhá momentálně velká slevová akce. Kolik procent lze minimálně na každém produktu ušetřit?

Dnes ve 21:00 vylosujeme jednoho výherce, který splní všechny výše uvedené podmínky (bude probíhat kontrola). Výhru zašleme výherci poštou.

PS: Nezapomeňte si aktivovat zprávy (pokud nemáte), abychom vás mohli kontaktovat v případě výhry. Kontrolujte i „Žádosti o zprávy.”

Chipolo FB

Dnes nejčtenější

.