Zavřít reklamu

Vzpomínáte si na speciální vzdělávací konferenci, na které Apple odhalil 9,7palcový iPad s podporou Apple Pencil. Cupertinská společnost představila také různé aplikace určené studentům a učitelům. Právě učitelům by měla usnadnit práci aplikace Schoolwork, jež je od dnešního dne dostupná na iPadu výhradně pro ně.

Doposud je aplikace Schoolwork pouze v beta verzi, nicméně Apple ji do ostrého provozu vypustí začátkem nadcházejícího školního roku. Jedná se v podstatě o bezplatnou školní aplikaci, která učitelům usnadňuje vytvářet úkoly, komunikovat individuálně se studenty, procházet a porozumět krokům studentů a využívat možností vzdělávacích aplikací.

Učitelé prostřednictvím aplikace mohou vytvářet úkoly pro studenty, kteří používají iPad. Spolupracuje s mnoha aplikacemi, jako jsou iBooks, Swift Playgrounds, GeoGabra AR, Kahoot!, Molecule a dalšími.

Schoolwork dále spolupracuje s aplikací Classroom, která proměňuje iPad na všestranného učitelského asistenta, který zodpovídá za technologie používané ve třídě. Classroom na iPadu pomáhá učitelům dohlížet nad tím, aby studenti na iPadu nedělali to, co nemají.

Přes Schoolwork se mohou studenti podívat na své známky, splněné a nesplněné úkoly, případně kontaktovat učitele.

ipad-pencil-classroom

Dnes nejčtenější

.