Zavřít reklamu

Známe to asi každý. Pokud vlastníme nějakou věc opravdu dlouho, vytvoříme si k ní citové pouto a mrzí nás, když ji musíme opustit či se nám například rozbije. I přesto je ale nejspíš pro většinu z nás nepředstavitelné, že bychom se s touto věcí loučili na internetové diskuzi, kterou navštěvují denně miliony lidí. Tento zvláštní způsob “pohřbu” se ale před nějakým časem ukázal jako velmi chytrý tah.

Hudební přehrávače iPod si získaly místo v srdcích mnoha milovníků hudby. Díky svému líbivému designu, velké paměti, slušné výdrže baterie a malému tělu totiž dokázaly posluchači servírovat hudbu kdykoliv se mu zachtělo. Doba ale pokročila a iPod začal ztrácet smysl, což potvrdil sám Apple jeho usmrcením dvou ze tří prodávaných iPodů vloni v létě. Mnozí majitelé tohoto produktu se ale s jeho koncem jen tak smířit nechtějí a i nadále využívají své letité stroje. Ty ale začínají pomalu umírat, což se nedávno stalo i jednomu uživateli na Redditu.

První iPod:

Na tomto diskuzním fóru rozhodl majitel umírajícího iPodu s kapaticou 160GB naposledy rozloučit poměrně dojemným vzkazem přiloženým k fotografii, ve kterém vzpomínal na to, jak s ním strávil 10 let života a doprovázal ho na všech cestách, které kdy jeho majitel od svých 20 let udělal. Jeho čas se ale bohužel nachýlil ke konci a iPod odehrál svoji poslední píseň. Přiložené fotografie pak iPod ukazovaly z obou stran, přičemž jeho záda zdobila nálepka skupiny Justice.

Vlákno s tímto smutným vyznáním se stalo na Redditu vcelku populární a to dokonce tak moc, že se dostalo až k samotným hudebníkům z Justice. Ti pod příspěvkem zanechali komentář, že je smrt iPodu mrzí a že by rádi svému věrnému fanouškovi zaslali iPod nový, na který nahrají i nějakou svou hudbu, které by mohla být z chystaného alba. Smrt starého parťáka tak muži nakonec přinese velmi pěknou náhradu.

Ačkoliv je jasné, že se jedná o velkou náhodu, příběh je to vcelku hezký a ukazuje mimo jiné i to, že i hudebníci a celkově slavní lidé čas od času na podobná fóra zabrousí a sledují, jak žijí jejich fanoušci či ostatní lidé. 

justice-ipod-reddit-dancing-astro

Dnes nejčtenější

.