Zavřít reklamu

Jako již tradičně, i letos představil Apple spolu s novým iOS 12 i novou tapetu, která bude pro tento systém svým způsobem exkluzivní a všichni uživatelé by ji měli dostat až po zářijové aktualizaci. Záměrně však říkám měli by, jelikož tomu tak v reálu samozřejmě není. Pár hodin poté, co Apple vypustil vývojářské beta verze, totiž začaly tapety z nového iOS 12 volně kolovat po internetu, díky čemuž tak máte jedinečnou možnost převléci do kabátku nového iOS 12 i iPhone či iPad, kteří pojedou ještě pár měsíců na iOS 11 či starším. 

V galerii pod tímto odstavcem jsou tři náhledy tapet, přičemž pod každým z nich je popisek, pro jaký model je tapeta určena. Vedle něj pak vidíte tlačítko “Stáhnout”, které vás po kliknutí na něj přesměruje na stránky, kde si tapetu můžete stáhnout v plném rozlišení a velikosti. Jak už jsem totiž psal výše, v naší galerii jsou dostupné pouze náhledy.

Doufáme, že vás tedy tato skromná nálož tapet z nového iOS 12 potěšila a mnohým z vás už zdobí displeje.Dle našeho názoru totiž vypadá tapeta opravdu velmi hezky a byla by škoda, kdybyste na ní museli čekat až do září či minimálně do konce tohoto měsíce, kdy se rozběhne veřejné beta testování.

Dnes nejčtenější

.