Zavřít reklamu

Apple vydal před malou chvíli novou verzi svého operačního systému macOS High Sierra, tentokrát s označením 10.13.5. Aktualizaci provedete klasicky přes Mac App Store, ve kterém by se vám měla aktualizace objevit v záložce Aktualizace. Jelikož ji však Apple vypustil skutečně před malou chvílí, je možné, že se vám v Mac App Store objeví až za pár minut.

Aktualizace macOS High Sierra 10.13.5 zlepšuje stabilitu, výkonnost a zabezpečení vašeho Macu. Je doporučena všem uživatelům. 

Tato aktualizace přidává podporu Zpráv na iCloudu, díky kterým si můžete na iiCloud ukládat zprávy a přílohy a uvolnit tak místo ve svém Macu. Chcete-li Zprávy na iCloudu zapnout, otevřete Předvolby ve Zprávách, klikněte na Účty a vyberte “Zapnout Zprávy na iCloudu”. 

aktualizace

Novinka je tedy sice jen jedna, je však více než využitelná. Nový systém je navíc již za dveřmi, takže se můžete na nálož novinek začít pomalu těšit. Jeho první představení proběhne už příští pondělí na WWDC. Poté se začne pomalu testovat, aby jej mohl Apple v září vypustit mezi veřejnost.

macOS High Sierra FB

Dnes nejčtenější

.