Zavřít reklamu

Apple by měl v letošním roce představit tři modely iPhonů a analytik Daniel Ives ze společnosti GBH Insights předpokládá, že spustí prodejní boom. Podle jeho slov by se mohlo během 12 až 18 měsíců prodat neuvěřitelných 350 milionů nových iPhonů.

Podívejte se, jak by vypadal iPhone s kamerou se třemi čočkami podle iDropNews a Martina Hájka:

Ives argumentuje tím, že v loňském roce se spousta majitelů starších iPhonů rozhodla neupgradovat, a to z několika důvodů. Jablečné telefony iPhone 8 a iPhone 8 Plus se příliš podobaly starším modelům a iPhone X byl pro mnohé moc drahý. Apple však v letošním roce přinese zařízení s designem iPhonu X, ovšem za přijatelnější cenu, která by se měla pohybovat mezi 700 až 800 dolary.

Dále analytik naznačuje, že čínský trh je pro Apple obzvláště velká příležitost. „V zemi žije zhruba 100 milionů uživatelů iPhonů a přibližně 60 milionů až 70 milionů by mělo v následujících 18 měsících iPhone upgradovat,“ uvedl analytik. S tímto názorem souhlasí i celá řada dalších analytiků, dokonce někteří si myslí, že se prodá ještě více iPhonů.

Apple si tak může začít pomalu mnout ruce. Pokud se totiž tyto spekulace naplní, přitečou do jeho kasy obrovské peníze, díky kterým se opět vzdálí konkurenci. Snad se tedy nestane nic nepředvídatelného a iPhony zažijí opravdu velký úspěch.

Tim Cook Apple money rich FB

 

 

Dnes nejčtenější

.