Zavřít reklamu

Nemůžete se dočkat představení iOS 12, protože věříte, že do něj Apple připraví spoustu novinek? Nejste sami. V následujících řádcích vám však možná většinu z nich prozradíme, takže vás při sledování pondělní konference nic převratného nepřekvapí. Na internetu se totiž objevila velmi zajímavá fotografie, která vypadá jako přichystaný iOS 12 k instalaci na iPhone pravděpodobně některého ze zaměstnanců Applu, kteří jeho „alfu“ zatím testují. A jak asi víte, z takto přichystané aktualizace lze díky jejímu popisku vyčíst spousty novinek.

Fotografie se před malou chvílí objevila na čínské síti weibo, na které se objevují spousty podobných úniků. Právě odtud pocházely v minulém roce četné úniky fotografií iPhonu X, které jsme vám během jara a léta servírovali. Pusťme se ale rovnou do rozboru samotné fotografie, kterou si můžete prohlédnout pod tímto odstavcem.

unik ios 12

Podle popisku aktualizace by měl přinést iOS 12 nový design se spoustou vylepšení, mezi kterými nalezneme například dlouho očekávaný tmavý režim, přepracované notifikace funkci always-on, díky které by se mohly zobrazovat na uzamčené obrazovce například hodiny a právě některé notifikace. Zajímavé je i to, že by měl Apple chystat nové ovládací centrum, k jehož radikálnímu přepracování se rozhodl teprve vloni. Příchod nových Animoji by vás také nepřekvapil, kdyby ovšem nebyly přichystány jak pro iPhone X, tak pro iPhone SE 2. Z toho tak víceméně vyplývá to, že Apple skutečně chystá kompaktní model s displejem přes celou přední stranu a technologií True Depth. Pokud je navíc tento popisek pravdivý, představení tohoto modelu bychom se mohli dočkat právě na pondělní WWDC, jelikož je krajně nepravděpodobné, že by práci na něm Apple prozradil zrovna tímto způsobem. 

Koncept nového iOS:

Samozřejmě je v tuto chvíli velmi těžké říci, zda je fotografie pravá či nikoliv. Pokud by však pravá byla, vyvrátila by informace z minulých týdnů a měsíců, podle kterých měl být letošní iOS 12 spíše řádně opravenou verzí loňského iOS 11. Zda tomu tak skutečně bude uvidíme již v pondělí. 

iOS_12_logo-800x457

Dnes nejčtenější

.