Zavřít reklamu

Přesně za týden vypukne tolik očekávaná vývojářská konference WWDC 2018, na které by měla cupertinská společnost odhalit další verze svých systémů včetně iOS 12. Před nedávnem jsme vám ukázali, jak by například mohla vypadat v iOS 11 aplikace Hudba, nebo jak by mohl Apple vyřešit notifikace.

Světlo světa nyní spatřil další koncept, který představuje, jak by mohl kalifornský gigant upravit zamčenou obrazovku. Zvolit byste si na ní mohli až čtyři různé klávesové zkratky, které by byly umístěné na zamčené obrazovce, a tím byste k nim měli snadný přístup. Použitím funkce 3D Touch na některé z těchto ikon by se vyvolalo detailní zobrazení. Jak uvidíte níže v galerii, mohli byste si dát na zamčenou obrazovku například aplikaci Telefon, podrobnosti o počasí, hudbě a dalších věcech.

Stejně jako u telefonů s Androidem by režim umožňoval zobrazit zmíněnou funkci a čas v efektu vyblednutí, což znamená, že displej iPhonu by byl černý, pouze by se ve světlém textu zobrazoval čas. Dále by cupertinská společnost mohla do iOS 12 zahrnout méně rušivý indikátor hlasitosti a tolik žádaný Dark Mode.

Podle všeho se však Apple v iOS 12 zaměří pouze na opravy chyb a vylepšení výkonu, nikoliv na designové úpravy, a tak se můžeme nechat pouze překvapit, zda rozhraní nějak vylepší a zda vyslechne své zákazníky. Pokud by však design pozměnit podobně jako v konceptu, rozhodně bychom se nezlobili.

ios 2 koncept fb

Dnes nejčtenější

.