Zavřít reklamu

Apple provedl poměrně radikální změny designu v iOS 11, a tak se nepředpokládá, že by se v iOS 12 pouštěl do nějakých velkých přeměn. Spousta uživatelů si však přeje, aby cupertinská společnost v nadcházející aktualizaci systému vylepšila notifikace. V současné době se notifikace v iOS zobrazují chronologicky, tedy podle času.

Podívejte se na koncept iOS 12, Zdroj: BirchTree:

V novém konceptu se můžete podívat na to, jak by mohly notifikace v iOS 12 vypadat. Hodiny by se přesunuly do levé horní části obrazovky a aktuální informace o počasí zase do pravé horní části.

Oznámení by se seskupovala podle aplikace, což znamená, že pokud by vám například na WhatsApp přišly čtyři zprávy od dvou lidí, zobrazily by se zprávy společně na jednom místě, což by bylo naprosto přehledné. Zároveň by takový způsob zobrazování notifikací šetřil čas, protože byste nemuseli rolovat nahoru a dolů, abyste našli ty důležité zprávy, které hledáte. Stačilo by se podívat podle aplikace. Pokud by vám však nevyhovovalo takové uspořádání oznámení, potom by systém nabízel možnost uspořádat notifikace chronologicky, jako je tomu současně.

Jak by se vám taková změna líbila? Přivítali byste ji?

ios 12 notifikace

 

Dnes nejčtenější

.